Παρασκευή , 29/03/2024

Athens La Strada Hotel: Ένας θησαυρός αρχιτεκτονικής και design στο κέντρο της Αθήνας, με την καλύτερη θέα της πόλης!

To ξενοδοχείο Athens La Strada αποτελεί έναν θησαυρό αρχιτεκτονικής και design μέσα στη καρδιά της Αθήνας που  έχει αποδείξει πως μπορεί να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες του επισκέπτη, ή καλύτερα να τις ξεπεράσει.

Η απήχηση του στο ταξιδιωτικό κοινό είναι μεγάλη και, το σημαντικότερο, θετική, πράγμα που φαίνεται εύκολα από τις ενθουσιώδεις κριτικές που αφήνουν οι επισκέπτες του. Το Athens La Strada συνδυάζει την ιδανική τοποθεσία, με την μοντέρνα αρχιτεκτονική, το θεματικό design, την πολυτέλεια, την γαστρονομική εμπειρία και τις χαμηλές τιμές. Και φυσικά όλα αυτά με εκπληκτική θέα το σύμβολο της Αθήνας, την Ακρόπολη.

Ξεκινώντας από το σημαντικότερο σημείο στο οποίο δίνει κανείς βάση όταν αναζητά κατάλυμα, δηλαδή, την τοποθεσία, το Athens La Strada δεν πρόκειται να απογοητεύσει τον επισκέπτη, αφού βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στη περιοχή της Πλάκας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης και στις πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστες περιοχές της. Η Ακρόπολη, ο Παρθενώνας, όπως και το μουσείο της Ακρόπολης, η Αρχαία Αγορά, η πλατεία Συντάγματος, το Ζάππειο και οι στύλοι του Ολυμπίου Διός βρίσκονται σε πραγματικά κοντινή απόσταση από αυτό.

Το Θησείο και το Μοναστηράκι, σημεία που σίγουρα θα επισκεφθεί κάποιος που έρχεται στην Αθήνα, βρίσκονται εξίσου κοντά, ενώ η βόλτα του μέσα σε όλες αυτές τις περιοχές θα τον οδηγήσει στις αγαπημένες γειτονιές- στέκια των Αθηναίων, για να τον φτάσει ως τον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας, την Ερμού. Η διασύνδεση του ξενοδοχείου με τα Μέσα Μεταφοράς διευκολύνει τον επισκέπτη, αφού βρίσκεται 300μ από τον σταθμό του Μετρό του Συντάγματος.

Φτάνοντας στη διαμονή, ο επισκέπτης έχει να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα σε δωμάτια και σουίτες. Εκείνο που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η ιδιαίτερη και εκλεπτυσμένη διακόσμηση τους που προσομοιάζει με τέχνη. Όποιο χώρο και αν διαλέξει ο επισκέπτης η ποιότητα είναι δεδομένη.

Η εμπειρία των θεματικών δωματίων θα μείνει αξέχαστη ακόμη και στους πιο απαιτητικούς λάτρεις του design. Ο μινιμαλισμός παντρεμένος με την πολυτέλεια δίνουν μια γεύση από το μέλλον, το οποίο συνδυάζεται άψογα με το παρελθόν χάρη στην επιβλητική θέα στην αρχαία Ακρόπολη μέσα από τα παράθυρα ή και τα μπαλκόνια τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ξενοδοχείο υπάρχουν διακοσμημένα μοναδικά αριστουργήματα της πολυτελούς κατασκευαστικής εταιρείας Realize Italy.

Τα δωμάτια, ευρύχωρα, φωτεινά και ηχομονωμένα, εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, επίπεδη τηλεόραση, δωρεάν Wi-fi, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, ξεχωριστό μπάνιο με είδη περιποίησης, πρωινό στο δωμάτιο και φυσικά 24ωρη εξυπηρέτηση, υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων, υπηρεσίες γιατρού και ομορφιάς  έως και φύλαξη νηπίων,  προσφέρουν μια ιδιαιτέρως προσεγμένη διαμονή. Στο σύνολό τους οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου φτάνουν ένα βήμα παραπέρα από τις συνηθισμένες ‘καλομαθαίνοντας’ τον επισκέπτη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εκτός από αίθουσα πρωινού, επίσης καφετέρια στο lobby του που σερβίρει καφέ σε έναν μοντέρνο χώρο ‘κρυμμένο’ στα σοκάκια της Πλάκας και ένα εστιατόριο στο roof garden του που αξίζει να το τιμήσει κάθε επισκέπτης. Το πολυτελές εστιατόριο αναλαμβάνει να  φτάσει το ταξίδι του επισκέπτη ένα βήμα παραπέρα, να το ανάγει σε ένα ταξίδι γεύσεων με αυθεντικό άρωμα Ελλάδας. Τα προϊόντα που επιλέγει ο Chef είναι ελληνικά και πάντα φρέσκα, έτοιμα να κάνουν την έμπνευση του πραγματικότητα. Ο επισκέπτης μπορεί να τα συνοδέψει με εκλεκτό ελληνικό κρασί. Από τη γαστρονομική αυτή εμπειρία δεν λείπει τίποτα.

Ο άνετος και ζεστός χώρος, το εκλεπτυσμένο design που συμβαδίζει με όλες τις μοντέρνες τάσεις, το ποιοτικό, ελληνικό φαγητό, η πρόσχαρη εξυπηρέτηση και η πανοραμική θέα της Ακρόπολης από το roof garden κάνουν το εστιατόριο μια ακόμη ‘ατραξιόν’ που θα απογειώσει τη διαμονή κάθε επισκέπτη.

Επιλέγοντας το Athens La Strada βρίσκεται κανείς στο κατάλληλο σημείο για να ανακαλύψει την πόλη ενώ  παράλληλα απολαμβάνει πολυτελείς παροχές που αποτελούν ‘πειρασμό’ όχι μόνο για τους ταξιδιώτες αλλά και για τους ίδιους τους Αθηναίους.

Athens La Strada Suites

Οδός Πετράκη 26, Αθήνα

21 0331 4782

 

Δείτε επίσης

Ρουστίκ: Η νέα τάση στην διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα σε μία business woman

Του Άκη Τσακίρη  Το αιώνιο πρόβλημα μίας επιτυχημένης γυναίκας. Η διακόσμηση. Και πιο συγκεκριμένα, η …

Αφήστε μια απάντηση