Παρασκευή , 19/04/2024

EKTAKTO: Έφυγε από την ζωή από καρκίνο ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Παρασκευή στις 14:45 (21/04/2017) ο δημοφιλής ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης, σε ηλικία 66 ετών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εδώ και ένα μήνα περίπου έδινε μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».  Τις τελευταίες ημέρες οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη (γεν. 1973)

Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια. Έχει παίξει πολλούς ρόλους, κατά το πλείστον κωμικούς.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …

Αφήστε μια απάντηση