Παρασκευή , 19/04/2024

Realize: Η διάσημη ιταλική κατασκευαστική εταιρεία στο πλευρό ταλαντούχων νέων Ελλήνων

Η Realize Srl  είναι ιταλική εταιρεία με έδρα το Figino, μία βιομηχανική περιοχή λίγο έξω από το Μιλάνο. Σχεδιάζει και κατασκευάζει ειδικά έργα σε μέταλλο όπως γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλισμένο μπρούντζο,  ορείχαλκο, χαλκό, κασσίτερο, κ.α. ενίοτε συνδυασμένα με πολυκαρβουνικά, γυαλί και ξύλο για ειδικές αρχιτεκτονικές κατασκευές, έπιπλα και έργα τέχνης.

Είναι γνωστή για την ποιότητα της δουλειάς της, καθώς αναπτύσσει και δημιουργεί μοναδικά σχέδια, συχνά σε ειδικά φινιρίσματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Ειδικεύεται δε σε ιδιαίτερα πολύπλοκα ‘καλούπια’ και σε συνδυασμό με την σχολαστικότητα και την εμπειρία που έχει κατάφερε να προσελκύσει πελάτες υψηλού προφίλ: αρχιτέκτονες κύρους, όπως ο  Ron Arad, ο Antonio Citterio, ο Jean de Piepape, οι BFLS, ο Arik Levy, ο Alessandro Mendini και ο Norman Foster έχουν συνεργαστεί μαζί της στην ανάπτυξη κατασκευών για κτίρια-ορόσημα του μέλλοντος, όπως το Shard ή το Hotel Bulgari στο Λονδίνο.

Επιπλέον, έργα της Realize βρίσκονται ήδη σε πολλά μεγάλα μουσεία του κόσμου, όπως το Ίδρυμα Agnelli στο Τορίνο, σε γραφεία μεγάλων εταιριών σε Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη, στα λόμπι ξενοδοχείων πολυτελείας, σε οινοποιεία, όπως το περίφημο Chateau Margaux στη Γαλλία, σε πανεπιστήμια (Λονδίνο, Τελ Αβίβ, κ.α.), σε αεροδρόμια (Ντόχα, Μαιάμι, κ.α.) – όλα με κοινό παρονομαστή την Made in Italy ποιότητα και την  άψογη εκτέλεση των έργων.

Το δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από πολύπειρα στελέχη με κορυφαίες συνεργασίες, πάντα στον χώρο της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών, ενώ οι βασικοί συντελεστές πίσω από όλα τα επιτυχημένα projects της εταιρίας είναι οι Roberto Travaglia, Laura Sangiorgio, Simone Arnaboldi και Luca Pagani.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η Realize έχει πάρει τη στρατηγική απόφαση να αυξήσει την επιρροή και τις επαφές της στην Ελλάδα, μέσω ενός προγράμματος επιχορήγησης και υποστήριξης εκθέσεων τέχνης και, επίσης, μέσω ενός προγράμματος στοχευμένης υποστήριξης νέων, ταλαντούχων σχεδιαστών μόδας. Παράλληλα έχει ήδη χρηματοδοτήσει και αρκετές εκθέσεις τέχνης στην πρωτεύουσα, ενώ οι νέες χορηγίες της θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η REALIZE επενδύει στην Ελλάδα και στους Έλληνες δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη της. Κάνει πραγματικότητα στοχευμένες δράσεις και εκδηλώσεις Ελλήνων δημιουργών, καλλιεργώντας έτσι ένα κλίμα αισιοδοξίας και ενδυναμώνοντας τους δεσμούς Ελλήνων δημιουργών με τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …

Αφήστε μια απάντηση