Παρασκευή , 19/04/2024

TOP 5 Οι πιο καλοντυμένοι άντρες για το 2016

Είναι διάσημοι και παραδίδουν τα δικά τους μαθήματα style σε κάθε τους εμφάνιση. Δείτε λοιπόν, ποιοι διάσημοι κέρδισαν τη δική τους θέση στο Countdown με τους πιο καλοντυμένους άντρες της χρονιάς που μας αφήνει σιγά σιγά από το labelnews.gr

Eddie Redmayne

Ο πολυαγαπημένος Βρετανός ηθοποιός, χωρίς αμφιβολία, έχει κατακτήσει τις λίστες με τους πιο καλοντυμένους άντρες του πλανήτη και όχι άδικα. Σήμερα, βρίσκεται στη δική μας λίστα και μάλιστα στην πρώτη θέση για την εμφάνισή του σε ιπποδρομίες με τη σύζυγό του.

Luke Evans

Στη δεύτερη θέση της λίστας μας, βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Luke Evans, για την εμφάνισή του σε κοσμικό φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο. Αυτή τη φορά ο Evans, απέδειξε πως τα πουκάμισα με φραμπαλάδες, μπορούν να γίνουν η Νο1 μόδα αυτής της σεζόν και ας έρχονται από τη δεκαετία του 70.

Dev Patel

Το φετινό φαβορί των Oscars, Dev Patel και πρωταγωνιστής του film Lion, αυτή την εβδομάδα μας έμαθε πώς να φορέσουμε κοστούμι χωρίς γραβάτα χωρίς όμως να χάσεις το formal style που ήθελες να πετύχεις.

Brooklyn Beckham

90’s φούτερ και ροζ χρώμα. Δύο τάσεις της φετινής σεζόν που δεν άργησε να τις ασπαστεί ο λατρεμένος γιος της Victoria και του David Beckham. Ο μικρός Brooklyn μετράει ήδη στο ενεργητικό του αρκετά εξώφυλλα και fashion φωτογραφίες και σίγουρα θα απασχολήσει και τη νέα χρονιά τον κόσμο της μόδας με τις στυλιστικές του επιλογές.

Justin Theroux

Ο σύζυγος της Jennifer Aniston και ηθοποιός Justin Theroux, εμφανίστηκε έτσι ακριβώς σε αεροδρόμιο του Los Angeles. Προσπάθησε όμως να συνδυάσει τρία fashion trends της εποχής, αλλά με μόλις 90% επιτυχία, κάτι που τον φέρνει στην τελευταία θέση της λίστας μας, μόνο και μόνο διότι όπως φαίνεται γνωρίζει τουλάχιστον την ύπαρξη των μεταλλικών αποχρώσεων, τον φουσκωτών μπουφάν, αλλά και κοντών jackets. Sorry Justin!

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …

Αφήστε μια απάντηση