Πέμπτη , 18/04/2024

Τι είναι αυτό που λείπει σε μια γυναίκα και το βρίσκει στην αγκαλιά του νεότερου εραστή της

Η σημερινή γυναίκα δεν μοιάζει καθόλου με την γυναίκα που είχαμε κάποτε στο μυάλο μας, δηλαδή η σωστή νοικοκυρά που είναι δούλα και κυρά, και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι οι δουλειές του σπιτιού. Τέρμα αυτά…H γυναίκα σήμερα εργάζεται, πηγαίνει στο γυμναστήριο της, βγαίνει έξω με τις φίλες της, θέλει να νιώθει μονίμως ανανεωμένη.

Η αγκαλιά ενός νεότερου άντρα που δεν είναι ο σύζυγος, συχνά είναι η ‘’λύση’’ που δίνουν, στα προβλήματα της κακής επικοινωνίας με τον σύντροφο τους, της κακής σεξουαλικής ζωής, της αδιαφορίας που εισπράττουν από αυτόν, αλλά και η αναζήτηση ενός συγκλονιστικού πάθους που θα κάνει την ζωή της να έχει περισσότερο νόημα καθώς θυμούνται την τρέλα και το πάθος που είχαν κάποτε.

Βγαίνουν από την καθημερινότητα και την ρουτίνα τους, γιατί ζουν κάτι νέο και αυτό τις εξιτάρει τις κάνει να αισθάνονται και αυτές νέες. Μια στο τόσο μπορεί να πετύχουμε και την εκδίκηση διότι πολλές οι γυναίκες είναι απατημένες και αν το γνωρίζουν επιλέγουν ένα αντίστοιχο τρόπο να εκδικηθούν τον σύζυγο τους.

Μερικές φορές βέβαια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η συμπεριφορά του άντρα που έχει μειωμένη σεξουαλική επιθυμία διότι είναι κουρασμένος για να κάνει σεξ και θεωρεί την γυναίκα του δεδομένη σταματώντας να της κάνει κοπλιμέντα και να της δίνει προσοχή ,κάνοντας την μαγεία της σχέσης να χάνεται και με αυτό τον τρόπο καταλήγει σε μια εξωσυζυγική σχέση που κάνει τη γυναίκα να ζει πάλι ρομαντικά και να κάνει το τέλειο παράνομο σεξ.

Πλέον η παράνομη σχέση έχει γίνει κάτι συνηθισμένο, γυναίκες που ακούν συνήθως τέτοιες ιστορίες έχουν βιώσει και οι ίδιες παρόμοια κατάσταση και αν όχι οι ίδιες, σίγουρα κάποιο γνωστό τους πρόσωπο και δεν το βρίσκουν συγκλονιστικό, αντιθέτως παίρνουν συμβουλές και στήριξη.

 

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση