Πέμπτη , 28/03/2024

Sodade2: Γνωρίστε το πιο high class gay bar της Αθήνας!

Το Label News έκανε μία βόλτα στο Γκάζι το περασμένο Σαββατοκύριακο και αποφάσισε να ανακαλύψει τα πάντα για τον πιο high class χώρο για διασκέδαση στην περιοχή, το Sodade2. Πολλοί, από την ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά, θεωρούν πως πρόκειται για ένα αυστηρά gay club.

Αυτοί είναι όμως η μισή αλήθεια, μιας και πολλά είναι τα ετερόφυλα ζευγάρια που δείχνουν ιδιαίτερη διαχυτικότητα εν μέσω ενός ανδρικού κατά πλειοψηφία κοινού.

Μόλις περάσαμε την είσοδο, το μακρόστενο μπαρ ήταν τόσο γεμάτο που είχαμε την εντύπωση πως δεν θα μπορούσε να χωρέσει ούτε έναν άνθρωπο περισσότερο. Η μουσική έπαιζε δυνατές Ελληνικές και ξένες mainstream επιτυχίες από παλαιότερες δεκαετίες μέχρι και σήμερα, ενώ τα μοναδικά τραπεζάκια που υπήρχαν ήταν αυτά που χρειαζόμασταν για να ακουμπάμε τα ποτά μας.

Και τί άλλο να χρειαστεί κανείς σε ένα club που το moto του είναι η φράση “endless fun”; Τον μύθο όμως του gay club ήρθαν να καταρρίψουν οι πολλές γυναικείες παρέες του μαγαζιού και που μας έκαναν να κοιταχτούμε και να πούμε ταυτόχρονα: “Είναι gay friendly το μαγαζί”.

Είχαμε ακούσει ότι υπήρχε ένας ακόμη χώρος στο βάθος ο οποίος ήταν πιο αγαπητός στους καλούς clubbers. Αυτό μοιάζει θεωρητικά αδύνατο να συμβαίνει όταν κοιτάζεις για πρώτη φορά το εσωτερικό του μαγαζιού. Περνώντας από ένα μικρό διάδρομο με καθρέφτες περάσαμε σε ένα άλλο δωμάτιο εντελώς διαφορετικό που σε βάζει σε έναν κόσμο των γνωστών clubs που όλοι έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει.

Όσο για τους εργαζόμενους του Sodade2; Είναι όλοι μία οικογένεια, οι οποίοι δεν το βλέπουν μετά από τόσα χρόνια σαν δουλειά, αλλά σαν μία χαρούμενη καθημερινότητα. Κάτι το οποίο μεταφέρουν αμέσως και σε εκείνους που αποφασίζουν να διασκεδάσουν στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Μην ξεχνάτε πως το Sodade2 είναι ανοιχτό κάθε βράδυ, ενώ σημείο κατατεθέν του μαγαζιού, είναι οι ελληνικές βραδιές της Δευτέρας που κάνουν το μαγαζί να γεμίζει μέχρι και την είσοδο, από gay και όχι μόνο κοινό, που διασκεδάζει μέχρι να ξημερώσει η επόμενη μέρα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …

Αφήστε μια απάντηση