Παρασκευή , 26/04/2024

So You Think You Can Dance: Το ξαναζεσταμένο φαγητό που μας «σέρβιρε» ο ΑΝΤ1

Άκης Τσακίρης

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκεύη 21 Απριλίου το talent show “So You Think You Can Dance” στο κανάλι του Αμαρουσίου, αρκετά χρόνια μετά από την ημέρα που το ίδιο ακριβώς show, μας αποχαιρέτησε από το mega channel με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο ant1 αποφάσισε, μετά από το Rising Star και την παρουσίαση του καλύτερου τραγουδιστή της χώρας, να μας γνωρίσει τον καλύτερο χορευτή της Ελλάδος με βάση την κρίση της επιτροπής που απαρτίζεται από τον Πάνο Μεταξόπουλο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Κωνσταντίνο Ρήγο, τον Ιωάννη Μελισανίδη και τον Ιβάν Σβιτάιλο.

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να παρακολουθήσω το πρώτο επεισόδιο των auditions που έκανε πρεμιέρα, με τεράστια υπομονή, μιας και ίσως η μόνη διαφορά που είχε από το παλαιότερο concept, ήταν η προσθήκη κοινού κατά την διάρκεια της audition και η απουσία της Εβελίνας Παπούλια, για την οποία το twitter πήρε φωτιά χθες βράδυ, καθώς στην Ελλάδα το “So You Think You Can Dance”, είχε συνδεθεί με την ίδια.

Πρόκειται για μία πρεμιέρα όπου η αγωνία για το αν θα ακούσουμε το πολυπόθυτο “ΝΑΙ” από την κριτική επιτροπή απουσίαζε, ενώ το συναίσθημα που κάθε talent show που σέβεται τον εαυτό του πουλάει, ήταν σχεδόν ανύπαρκτο μιας οι μοναδικές συναισθηματικές στιγμές που είχαμε στο πρώτο επεισόδιο, ήταν περίπου πέντε λεπτά, με τον Πάνο Μεταξόπουλο να συγκινείται για κάποιον από τους διαγωνιζόμενους.

Ξέρετε όμως τί μας θύμησε σίγουρα τις παλιές καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης των talent shows; Η οργή! Και συγκεκριμένα η οργή των παικτών που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση, κακοχαρακτηρίζοντας την κριτική επιτροπή λέγοντας πως δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. Α! Είχαμε και παρουσιάστρια στο show κυρίες και κύριοι. Την Δούκισα Νομικού, η οποία μάλλον είχε το ρόλο μίας απλής αφηγήτριας του τί συμβαίνει ακριβώς στον Ελληνικό Κόσμο, όπου και έγιναν τα γυρίσματα των auditions.

Οι απόψεις για το συγκεκριμένο show, είναι πολλές. Σε κάποιους άρεσε, κάποιοι απλώς είδαν την πρεμιέρα και κάποιοι αδιαφόρησαν για μία ακόμη επιστροφή των παλαιότερων shows που έκαναν επιτυχία, στην προσπάθεια των καναλιών να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασής τους στην prime time ζώνη. Εγώ από την άλλη, έφαγα ένα ταψί τυροπιτάκια για να μην βαρεθώ…

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση