Παρασκευή , 19/04/2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος : Έχασε τη μητέρα του 10 μήνες μετά τον πατέρα του

Οι στιγμές που βιώνει ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφυγαν από τη ζωή και οι δύο γονείς του.

Βαρύ πένθος για τον γνωστό παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος έχασε τη μητέρα του τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10).

Προερχόμενος από μία πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, και έχοντας πρόσφατα χάσει και τον πατέρα του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καλείται να αντιμετωπίσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμα μία μεγάλη δυσκολία στη ζωή του, την απώλεια ενός ακόμα γονιού.

Στις αρχές του 2019 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε χάσει τον πατέρα του και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν πολύ κοντά στη μητέρα του, ενώ είχε δίπλα του ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν και τον βοηθούσαν, ακόμα και μέχρι πριν λίγο καιρό να ξεπεράσει τη θλίψη του.

Πριν καν προλάβει, όμως, να δώσει τέλος στο πένθος για τον πατέρα του ήρθε αυτή η νέα απώλεια να του θυμίσει πόσο πόνο μπορεί να κρύβει η ζωή.

Η μητέρα του παρουσιαστή έδινε το τελευταίο διάστημα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει. Λέγεται ότι η υγεία της επιδεινώθηκε μετά τον θάνατο του συντρόφου της και πατέρα του παρουσιαστή.

Με τη μητέρα του ήταν πολύ δεμένοι και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήθελε να τη φροντίζει λόγω της σοβαρότατης περιπέτειας της υγείας της η οποία τελικά απέβη μοιραία.

«Ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πως είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του» είχε δηλώσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του.

Η κηδεία της μητέρας του Δημήτρη Ουγγαρέζου θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …