Πέμπτη , 13/06/2024

Ο Νέος Έλληνας Master Chef είναι Kρητικός και τον λένε Ζάχο Παπαδάκη – Αυτό είναι το απόλυτο φαβορί για το ριάλιτι μαγειρικής!

Είναι νέος, έχει ταλέντο στη μαγειρική και είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία του φετινού master chef. Ο λόγος, για τον Ζάχο Παπαδάκη, τον έναν εκ των δύο κρητικών που κατάφεραν  να  προκριθούν στην τελική εικοσάδα του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, που προβάλλεται φέτος από τη συχνότητα του Star.

Παρακολουθώντας την μέχρι τώρα πορεία του στο παιχνίδι, μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις πως με το πείσμα, τη θέληση και το ταλέντο του κατάφερε να «εξουδετερώσει» ακόμη και άτομα που είχαν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις από ΄κείνον.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά και λόγω του χιούμορ του. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που  επιβεβαιώνουν κι οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν ως την «ψυχή της παρέας», ένα παιδί που έχει για όπλο την θετική σκέψη και που συχνά επιστρατεύει το χιούμορ του για να αντιμετωπίσει ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Αυτό που μένει να δούμε τώρα, είναι και την υπόλοιπη πορεία του στο παιχνίδι και αν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του φετινού master chef. Ακόμη όμως  κι αν αυτό δεν συμβεί είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη γιατί όπως λένε κι οι φίλοι του για τον ίδιο, όταν ο Ζάχος βάζει ένα στόχο καταφέρνει πάντα  να τον πετυχαίνει. Μένει μόνο να μας το επιβεβαιώσει!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …