Δευτέρα , 20/03/2023

Τα γούνινα παλτό και καπέλα είναι ο πιο στυλάτος σύμμαχός σου αυτόν τον χειμώνα – Τόλμησέ το!

Αν θέλαμε να δώσουμε έναν δεύτερο τίτλο στο συγκεκριμένο post μας, θα ήταν σίγουρα ο “Αντιμετώπισε τον χειμώνα με style”. Και φυσικά ο καλύτερος τρόπος για να κυκλοφορήσετε ως ένα πραγματικό fashion icon, είναι τα γούνινα παλτό και τα καπέλα. Ζεστά και πάντα μα πάντα fashionable.

Χωρίς καμία αμφιβολία, τα γούνινα στοιχεία σε ένα άκρως χειμωνιάτικο outfit, είναι το No1 στη μόδα της φετινής σεζόν, μιας και πολλοί σχεδιαστές αποφάσισαν να τα εντάξουν στις κολεξιόν τους. Από τα γούνινα καπέλα, τα jackets με γούνινες λεπτομέρειες σε κουκούλες, μέχρι τα γούνινα παλτό σε ποικιλία χρωμάτων. Το labelnews.gr σου δίνει μερικές ιδέες που παρουσίασε πρόσφατα ο μαγικός κόσμος του pinterest για να παραμείνεις ζεστή και να μην χάσεις πόντους στο style σου.

Tip: Μην ξεχνάς πως και φέτος το λευκό κρατάει τα σκήπτρα του κόσμου της μόδας, ενώ τα έντονα χρώματα σε μερικές γούνινες λεπτομέρειες δεν έβλαψαν ποτέ και κανέναν.

Δείτε επίσης

Σπυριδούλα Καμπόλη: «Αυτό που με κάνει και ξεχωρίζω ως μασέζ είναι η αγάπη και ο σεβασμός που έχω στα σώματα που αγγίζω»

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με το μασάζ; Ειναι κάποια πράγματα στη …

Αφήστε μια απάντηση