Παρασκευή , 19/04/2024

Πώς να απογειώσεις την ερωτική διάθεση του συντρόφου σου – Μικρά τρικ που κάνουν την διαφορά…

Αν έχετε μπει στη διαδικασία να σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη θα πρέπει να σκέφτεστε πως δεν αρκεί μόνο ένα χάδι ή μια αγκαλιά.

Τι θα μπορούσε άραγε να κάνει κάποιον να αναμένει πολύ το σεξ; Παρακάτω αναφέρουμε τι μπορεί να τρελάνει έναν άντρα και μια γυναίκα φτάνοντας την ερωτική τους διάθεση στα ύψη.

Τα προκαταρκτικά ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα μπορούν να τους απογειώσουν ερωτικά. Ένα βαθύ φιλί στο στόμα είναι ικανό να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση . Η ανταλλαγή σάλιου από έναν άντρα προς μια γυναίκα αλλά και το αντίθετο ανεβάζουν την λίμπιντο.

Ξεκινώντας από αυτό αρχίζουμε μια αντίδραση στον οργανισμό μας που έχει σκοπό την σεξουαλική μας ευχαρίστηση. Δοκιμάστε κάτι νέο μαζί του. Κάντε μια σκέψη στο μυαλό σας αρκετά πρόστυχη που ξέρετε πως θα του αρέσει και κάντε το πραγματικότητα. Μεταμφιεστείτε. Η αλλαγή ρόλων σε ένα ερωτικό παιχνίδι μπορεί να σας κάνει να εκραγείτε από ερωτικές αισθήσεις.

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου. Όλοι οι άντρες τρελαίνονται όταν τους αγγίζει μια γυναίκα. Όταν λοιπόν θα κάθεστε ήρεμα και ωραία κάτω από τα παπλώματα ξεκίνα να του κάνεις ένα χαλαρό μασάζ και συνέχισε με τσιμπήματα και γρατζιουνιές με τα νύχια σου στην πλάτη του.

Κάνε πιο ζεστή την αναπνοή σου ψιθυρίζοντας στα ευαίσθητα σημεία του διάφορα ερωτικά λόγια αφήνοντας μια ζεστή αίσθηση στην ατμόσφαιρα. Μην τον αφήνεις να ολοκληρώσει. Όσο περισσότερο τον βασανίζεις τόσο πιο πολύ τον τρελαίνεις. Όσο και αν θέλει να τελειώσει εσύ να κοιτάς να τον καθυστερείς και έτσι θα του χαρίσεις τον καλύτερο οργασμό.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση