Σάββατο , 20/04/2024

Το success story του τραγουδιστή με τους χιλιάδες followers στα social media

Ο Κώστας Αρμενόπουλος αποτελεί αναμφίβολα success story στον χώρο της Τέχνης κυρίως για το μεγαλείο ψυχής, δύναμης και αισιοδοξίας που διαθέτει.

Πριν από τρία χρόνια ένα αναπάντεχο γεγονός θα του αλλάξει οριστικά την ζωή. Ο αιφνίδιος θάνατος στενού του οικογενειακού προσώπου, τον έκανε να συνειδητοποιήσει την δύναμη που έκρυβε μέσα του και το ταλέντο του στην μουσική.

Την στιγμή που οι μέχρι τότε «φίλοι» του τον αφήνουν ολομόναχο μετά το δυσάρεστο γεγονός, ο Κώστας βρίσκει την καλύτερη παρέα στην κιθάρα του. Αρχίζει να μαθαίνει μόνος του μουσική, να γράφει τραγούδια και στίχους.

Δειλά – δειλά ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, video με τα τραγούδια του, με τις σκέψεις του για το έρωτα, το παιχνίδι της ζωής και την ανιδιοτελή αγάπη.

Και γίνεται το μπαμ! Μέρα με την μέρα όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να τον «ακολουθεί», να ακούει την μουσική του, να στέλνει μηνύματα αγάπης και θαυμασμού!

Και εκεί, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την απήχηση που έχει, αποφασίζει να ζήσει το όνειρο υπογράφοντας την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είσαι ακόμα εδώ» κάνοντας πετυχημένα live σε Αθήνα και επαρχία με το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων να είναι έντονο καθώς έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε έντυπα, σαιτ αλλά και τηλεοπτικά στην ΕΡΤ3

Για τον ίδιο ο σκοπός έχει ολοκληρωθεί αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους αυτούς που τον αγαπούν, για τους fan του όμως το ταξίδι τώρα ξεκινάει.

Ο Κώστας Αρμενόπουλος σύντομα θα αποτελεί το next big thing της έντεχνης και ροκ ελληνικής σκηνής!

 

Δείτε επίσης

Notaras Dental Clinic: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς οδοντιάτρων ανοίγει τις πόρτες του

Βαγγέλης Καράλης Από τον: Βαγγέλη Καράλη  Το Notaras Dental Clinic ανοίγει τις πόρτες του και …

Αφήστε μια απάντηση