Τρίτη , 28/03/2023

Χρήμα, σεξ, έρωτας. Με ποια κριτήρια επιλέγει μια γυναίκα τον σύντροφό της;

Ποιο είναι άραγε το πιο σημαντικό κριτήριο για την επιλογή ενός συντρόφου; Το σεξ, το χρήμα ή ο έρωτας; Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί η ασφάλεια είναι αυτή που έχει τον κύριο λόγο στην επιλογή συντρόφου μας, όμως αυτό δεν είναι κάτι που ωφείλεται στην οικονομική κρίση, καθώς συνέβαινε από τα παλιά χρόνια.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα ανθρώπων όπου στην ερώτηση αν το πρώτο που κοιτάνε είναι η τσέπη και η οικονομική ασφάλεια του αλλού έχουν απαντήσει πως δεν επαρκεί μόνο αυτό.

Γι’ αυτούς είναι σημαντικό ο έρωτας και το πάθος σε μια σχέση όμως έρχεται να το διαψεύσει μια συγκατοίκηση ή ακόμα και ένας γάμος διότι ο κλήρος πέφτει σε αυτόν που μας προσφέρει ασφάλεια.

Αυτό που προσφέρει συνολική ικανοποίηση σε μια σχέση είναι η ασφάλεια που παρέχει κάποιος. Βέβαια δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προτιμούν ένα πιστό σύντροφο και κάποιον που να νοιάζεται πραγματικά για εκείνες.

Όμως υπάρχει και η κατηγορία γυναικών που τους ενδιαφέρει η ερωτική ζωή περισσότερο όπως και η καλοπέραση τους μέσα στη σχέση. Συνήθως στην επιλογή συντρόφου κύριο λόγο έχουν οι γυναίκες καθώς κοιτάνε να βρούνε κάποιον ασφαλή άντρα για σύντροφο και πατέρα των παιδιών τους.

Συνεπώς σύμφωνα με όλα τα κριτήρια πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σχέση έχει η οικονομική δυνατότητα του συντρόφου μετά η καλή επικοινωνία στο σεξ και ύστερα ο έρωτας.

Δείτε επίσης

Διήμερο με τη νέα μου σχέση – Μπορεί να φαντάζει ιδανικό αλλά… κάπου μπορεί να χαλάσει

Άκης Τσακίρης Οι αλήθεια είναι ότι στις σχέσεις μας, εμείς οι άνθρωποι κάνουμε πολλές φορές …

Αφήστε μια απάντηση