Παρασκευή , 29/03/2024

Αυτό είναι το εορταστικό τραπέζι που θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο με τρεις απλές κινήσεις

 

Άκης Τσακίρης

Μερικοί προτιμούν να στολίζουνε κάθε χρόνο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με κεριά, σοκολατένια αυγά, στεφάνια και κουκουνάρια, για να προσθέσουν μικρές αλλά όμορφες χριστουγεννιάτικες πινελιές στην τραπεζαρία. Οικογένειες, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώνονται γύρω του για να μοιραστούν λίγες όμορφες στιγμές, ανάμεσα σε κλίμα αγάπης και γιορτής.

Αν φέτος αποφασίσεις με την παρέα σου να περάσεις τα Χριστούγεννα σε κάποιο χωριό ή εξοχικό, μία πολύ καλή ιδέα είναι  να χρησιμοποιήσεις μπουκάλια σε χρώματα χρυσό και ασημί που από μέσα τους θα ξεπροβάλλουν μικρά κλαδιά με πράσινα φύλλα. Μήπως διαθέτεις ξύλινο τραπέζι; Τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να προσθέσεις μικρά κουκουνάρια και να  συνοδεύσεις τα πιάτα με ξύλινα σουβέρ.

Μία πολύ καλή επιλογή για εκείνους που ο προσωπικός τους χώρος κινείται σε χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι και το άσπρο τότε ίσως ένα μικρό δέντρο με λίγα στολίδια και μικρές μπάλες πάνω στο τραπέζι θα το ομορφύνει ακόμη περισσότερο.

Δεν πρέπει όμως να ξεχάσουμε και εκείνους που το χρυσό και το ασημί ανήκουν στα αγαπημένα τους χρώματα. Τώρα λοιπόν τις γιορτές, μπορούν να τα χαρούν ακόμη περισσότερο. Λευκά κεριά σε χρυσές βάσεις στην μέση του τραπεζιού, διακοσμητικά σε τόνους χρυσούς είναι μερικές από τις απόλυτες προτάσεις διακόσμησης.

Δείτε επίσης

Ρουστίκ: Η νέα τάση στην διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα σε μία business woman

Του Άκη Τσακίρη  Το αιώνιο πρόβλημα μίας επιτυχημένης γυναίκας. Η διακόσμηση. Και πιο συγκεκριμένα, η …

Αφήστε μια απάντηση