Παρασκευή , 29/03/2024

Όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα, σικάτο ντύσιμο; Τι προσέχει ένας άντρας πρώτα σε μια γυναίκα;

Όλοι οι άντρες όταν αναζητούν την κατάλληλη γυναίκα κοιτάνε πάντα την εμφάνιση της και ιδιαίτερα κάποια συγκεκριμένα πράγματα πάνω της όπως…

Το πρόσωπο, Όσο περίεργο και αν σας φανεί ένας άντρας πρώτα θα κοιτάξει το πρόσωπο μιας γυναίκας και μετά το σώμα της. Αν το σκεφτούμε πιο λογικά άλλη αίσθηση έχει να σε φιλάει μια κοπέλα με όμορφα χαρακτηριστικά και άλλη μια κοπέλα που ξεχνάει να βγάλει μέχρι και το μουστάκι της.

Τα πλούσια και μακριά μαλλιά τραβάνε πιο πολύ το μάτι ενός άντρα καθώς θεωρούνται πολύ sexy σε μια γυναίκα και αυτό τους ελκύει αρκετά.

Από την άλλη οι γυναίκες που προσέχουν την διατροφή τους για να έχουν ένα ωραίο αποτέλεσμα στο σώμα τους σίγουρα έχουν παραπάνω ελπίδες από κάποιες πιο γεματούλες.

Τα ψηλά τακούνια είναι σύμβολο της θηλυκότητας και αυτό το αναγνωρίζουν πολύ καλά οι άντρες καθώς προτιμούν γυναίκες με ψηλά και όχι χαμηλά παπούτσια.

Τα τελευταία χρόνια οι άντρες έχουν μετατραπεί στους πιο σκληρούς κριτές μόδας καθώς προσέχουν τα πάντα πάνω σε μια γυναίκα και κυρίως τον τρόπο που ντύνεται. Πάντα ζητάνε κάτι που θα τους γοητεύσει και θα φαίνεται sexy χωρίς να υπερβαίνει τα δικά τους γούστα.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση