Πέμπτη , 28/03/2024

All alone στις γιορτές; Μην σε παίρνει από κάτω. Η διασκέδαση τώρα ξεκινά!

Πολλοί είστε εκείνοι που σκέφτεστε τι θα κάνετε τις γιορτές ολομόναχοι, αλλά και πώς θα γεμίσετε τόσο χρόνο σε ένα μοναχικό και στολισμένο σπίτι. Κι όμως! Ακόμη και μόνοι μας μπορούμε να διασκεδάσουμε και φυσικά είμαι ένας από εκείνους που κάθε χρόνο υποδέχεται τη νέα χρονιά μόνος του, αλλά πάντα με καλή διάθεση.

Σήμερα λοιπόν, παραθέτω τα τρία πιο σημαντικά βήματα που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις για να μην είσαι unhappy αυτές τις γιορτινές ημέρες.

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ

Είσαι δεν είσαι άνθρωπος του cinema, μία ταινία πάντα αλλάζει τη διάθεσή μας, ενώ κάνει την βραδιά μας να περάσει ευχάριστα και χωρίς να το καταλάβουμε.

Δημιούργησε τις δικές σου βραδιές ταινιών ή ακόμη καλύτερα τις back 2 back movie nights με εορταστικό περιεχόμενο.

Ίσως το Home Alone σε κάνει να γελάσεις, αλλά οι black&white movies δεν παύουν να είναι vintage και να σε μεταφέρουν σε εποχές που οι μοναχικές ψυχές αντικατοπτρίζονταν σε ένα φιλμ.

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ

Οι περισσότεροι από εμάς που μένουμε μόνοι τις γιορτές, δεν έχουμε καμία όρεξη να βγούμε από το σπίτι και το σπίτι μας μας βλέπει πολύ περισσότερο από ότι ο κόσμος γύρω μας.

Λάθος! Ήρθε η ώρα να ντυθούμε όσο πιο όμορφα γίνεται, να πάρουμε μία ζεστή σοκολάτα με σιρόπι καραμέλα και να περπατήσουμε στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας.

Ναι, μπορεί όλα να σου φανούν άσχημα γιατί όλοι έχουν κάποιον δίπλα τους, αλλά δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ο καλύτερός μας φίλος, είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και ίσως και η πιο όμορφη παρέα για να περάσουμε τις λίγες ώρες βόλτας στην στολισμένη Αθήνα.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ

Στόλισε το σπίτι σου με πολλά φωτάκια και βάζε ασταμάτητα εορταστική μουσική. Και εδώ δεν έχουμε την ερώτηση “Γιατί”. Γιατί όσο μόνοι και αν είμαστε στην πιο γιορτινή εποχή του χρόνου, η παρέα μας είναι αναγκαία. Και όσο και αν χανόμαστε στις σκέψεις μας, κάποιες φορές εκείνες είναι που φέρνουν το bad mood που κανείς δεν θέλει.

Έτσι, η εορταστική μουσική θα σε επαναφέρει στην καλύτερη κατάσταση της ψυχολογίας σου και μην διστάσεις ακόμη και να τραγουδήσεις παρέα με το cd player. Κανείς δεν θα είναι εξάλλου ο κριτής. Ή μάλλον… θα είναι, αλλά αυτός θα είσαι εσύ και μόνο εσύ.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …

Αφήστε μια απάντηση