Τρίτη , 18/06/2019

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παίζει κιθάρα καλεσμένος στο σπίτι του Πάνου Καμμένου – Τι «ψήνεται» για την εφημερίδα Ζούγκλα; (ΦΩΤΟ)

Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αμφιταλαντεύεται σχετικα με τo αν θα προχωρήσει στην έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας «Ζούγκλα». Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από το γλέντι στο σπίτι του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου όπου προσκεκλημένος ήταν και ο δημοσιογράφος και διαχειριστής του zougla.gr. Στις φωτογραφίες φαίνεται και ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος να παίζει κιθάρα και να συνοδεύει στο μπουζούκι τον τραγουδιστή Τόλη Κιάο. Ο τελευταίος ήταν που ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο fb γράφοντας: «Με μεγάλη μου τιμή, εχτές ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ. Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρωΐας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.. Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα… στο επανιδείν».

Δείτε επίσης

Γ. Εμμανουηλίδης Personal Trainer: Διορθωτική άσκηση, αποκατάσταση τραυματισμών και ορθοσωμία μέσα από το fitness

Βαγγέλης Καράλης Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Γιάννης Εμμανουηλίδης – Personal Trainer Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης ξεκίνησε την …