Παρασκευή , 26/04/2024

Ένα Μουσείο Γεννιέται – Εντυπωσιακή Καμπάνια για την δημιουργία Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας στο Ελληνικό (ΦΩΤΟ)

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α.), είναι ο φορέας που, στα πλαίσια λειτουργίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας, προωθούσε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Εκτός της προβολής του αερομεταφορέα, το ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α., πρόσφερε μέσα από τα προγράμματά του τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου για το σύνολο των εργαζομένων. Τα τελευταία 20 χρόνια, προτεραιότητα του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α. είναι το ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. Στόχος, να σώσουμε, να φυλάξουμε, να παραδώσουμε.

Στα 22 χρόνια προσπάθειας, ενώνουμε πολλές γενιές. Ενώνουμε την ιστορία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ με αυτήν της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. Σήμερα το Μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας, που εγκαινιάστηκε στις 6 Απριλίου 2011, διαθέτει 23.000 ιστορικά εκθέματα και 7 αεροσκάφη. Σύντομα θα αποκτήσουμε και άλλα δύο αεροσκάφη (ένα S-11 και ένα DC3). Διασώσαμε, εντός του Ελληνικού το πρώτο υπόστεγο συντήρησης αεροσκαφών, την Παγόδα και το σήμα της Ο.Α. Επισκέπτονται το υπό σύσταση Μουσείο εκατοντάδες πολίτες (σχολεία, φοιτητές, δημοσιογράφοι έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και τα Μ.Μ.Ε., παραγωγοί κινηματογράφου, ερευνητές, μεμονωμένοι πολίτες) Ευθύνη μας η ιστορικότητα του χώρου. Πετύχαμε την χωροθέτηση Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας στο Ελληνικό.

Η Ελλάδα, είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν διαθέτει Μουσείο Πολιτικής Αεροπορίας. Κι όμως, η Ελλάδα έχει ιστορία 87 χρόνων στο χώρο των εμπορικών αερομεταφορών. Μαχόμαστε για το ΟΡΑΜΑ μας Υπερασπιζόμαστε τα ΟΝΕΙΡΑ μας Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε θέλουμε τους φίλους μας στο πλευρό μας, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Για τη δημιουργία Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας στο Ελληνικό, στα πλαίσια του Μητροπολιτικού Πάρκου.

Οι συντελεστές του project της ΟΑ είναι:

Πρακτορεία: GreekPassionModelsAgency & CyprusModelsAgency

Dress: Traditional Costumes of Olympic Airways

Photo: Natella Akhundova

MUA: Ganna Morchenko

Hair Styling: GeorgeXikis

Models: Giorgio Karantzas, Eudokia Achladi, Aimilia Malandraki, Kristy Alma, Iro Revenisiou, Catya Marinaki, Charitini Fitsalou, Elena Lazou.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …