Σάββατο , 27/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφει στην Τηλεόραση η Μαρία Λουίζα Βούρου – Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει και σε ποιο κανάλι;

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει για τις περισσότερες εκπομπές, αλλά οι τηλεοπτικές ανατροπές δεν έχουν τέλος. Εκεί που περιμέναμε για μία ακόμη χρονιά να μας πει “καλησπέρα” η Νικολέτα Ράλλη μέσα από τη συχνότητα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, αλλάζουν οι καταστάσεις λίγο πριν την πρεμιέρα.

Όπως ξέρεις, η Νικολέτα Ράλλη, παρουσίαζε με αρκετή επιτυχία την εκπομπή “Όλα Καλά”, που κάποτε στη θέση της ήταν η Ιωάννα Λίλη. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και εκεί που νομίζαμε πως η μόνη Θεσσαλονικιά που έφτασε στην Αθήνα ήταν η Σοφία Τουντούρη, τώρα και η Νικολέτα Ράλλη επιστρέφει στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, η Νικολέτα Ράλλη, πρόκειται να βρίσκεται στο πάνελ της νέας εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1. Ποιά όμως αναλαμβάνει τη θέση της από τα μέσα Οκτώβρη που κάνει πρεμιέρα η εκπομπή “Όλα Καλά” στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV;

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στο “Όλα καλά”, κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία θα ανέβει σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες συσκέψεις με την ομάδα της και μάλιστα είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. Το ίδιο και οι τηλεθεατές που ανυπομονούμε να την δούμε στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …