Σάββατο , 27/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πασίγνωστος νέος ηθοποιός, πρωταγωνιστής πετυχημένης σειράς της ελληνικής τηλεόρασης που υποδύεται τον μάτσο και brutal άντρα, σε ροζ γκέι βίντεο με συνάδελφό του

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Το γύρο του διαδικτύου, των γκέι ιστοσελίδων του εξωτερικού και των κινητών τηλεφώνων κάνει τις τελευταίες ώρες ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή πασίγνωστο ηθοποιό της τηλεόρασης και του θεάτρου με άνδρα συνάδελφό του.

Το φετίχ του συναδέλφου του τον πρόδωσε,  αφού αρέσκεται στο να βιντεοσκοπούνται οι προσωπικές στιγμές του με το κινητό τηλέφωνο. Έτσι αφού συνευρέθηκε σεξουαλικά με τον πασίγνωστο νεαρό γυμνασμένο ηθοποιό βιντεοσκόπησε την πράξη για το προσωπικό του αρχείο. Επειδή ο «διάβολος όμως έχει αρκετά ποδάρια», το κινητό του τηλέφωνο έπεσε στα χέρια φίλου του. Όταν ο φίλος του είδε το βίντεο με τον πασίγνωστο ηθοποιό χωρίς να χάσει χρόνο το έστειλε σε γνωστούς του, της γκέι κοινότητας στο διαδίκτυο, με το βίντεο να καταλήγει τελικά σε διάσημο πορνό γκέι σάιτ του διαδικτύου.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό έσπευσε να ζητήσει από τον ερωτικό του παρτενέρ, να «κατεβάσει» το βίντεο, όμως ήταν ήδη αργά!

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μία από της πιο πετυχημένες ελληνικές σειρές της τηλεόρασης υποδυόμενος τον μάτσο και brutal άνδρα.

Αν η είδηση φτάσει στο γυναικείο κοινό σίγουρα θα δυσαρεστηθεί, αφού είναι ένας από τους jeune premier της γενιάς του!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …