Σάββατο , 27/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια Παρουσιάστρια “έκπληξη” κλείνει στο νέο Epsilon του Σαββίδη – Οι φιλικές σχέσεις με τον Ιβάν και η εκπομπή που θα παρουσιάσει

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης, Άκης Τσακίρης

Πλούσιο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και αυτή την εβδομάδα. Με τις αλλαγές στους τηλεοπτικούς σταθμούς φέτος να μην έχουν τέλος, ο κόσμος της τηλεόρασης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα όλο το 24ωρο. Μία νέα είδηση όμως, έρχεται να επιβεβαιώσει φήμες που ακούγαμε μάλιστα από το καλοκαίρι.

Είναι πια γεγονός. Σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Ιβάν Σαββίδης θα παρουσιάσει το νέο “Έψιλον”, με το νέο του πρόγραμμα και τα νέα πρόσωπα που σίγουρα θα συζητηθούν. Συζητήσεις, μετακινήσεις και αλλαγές, έχουν πέσει στο τραπέζι και η μάχη για μία θέση στο νέο πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει.

Κάπου εδώ λοιπόν, έρχεται και η αγαπημένη Ιωάννα Λίλη, η οποία όπως φαίνεται θα επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση και πρόκειται να μας χαρίσει το πιο γλυκό της χαμόγελο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, όλα δείχνουν πως στο νέο πρόγραμμα του “Έψιλο픨, θα δούμε και το νέο “ΟΛΑ ΚΑΛΑ”.

Καλά καταλάβατε αγαπημένοι μας αναγνώστες. Το Concept που αγαπήσαμε μέσα από το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV” και υπηρέτησε με τεράστια επιτυχία η Ιωάννα Λίλη, θα επιστρέψει στην βασίλισσά του. Σίγουρα όχι με τον ίδιο τίτλο, αλλά χωρίς καμία αμφιβολία, με την επιτυχία που της αρμόζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Λίλη έχει ήδη κάνει τα πρώτα ραντεβού με τους υπεύθυνους του νέου “Έψιλον”, με σκοπό την παρουσιάση μία ψυχαγωγικής εκπομπής από την έναρξη της “Ιβάν Σαββίδη εποχής”.

Και αυτό δεν είναι διόλου δύσκολο να το κατανοήσουμε, μιας και όπως μαθαίνουμε, μία πολύ καλή φιλία συνδέει τον ισχυρό άντρα των media και την ταλαντούχα παρουσιάστρια. Όλα έρχονται να δέσουν, μιας και η αδερφή της Ιωάννας Λίλη, είναι Υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του ΠΑΟΚ, αλλά και στενή φίλη του ισχυρού επιχειρηματία, με αποτέλεσμα όλοι να είναι σαν μία οικογένεια.

Διόλου απίθανο λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης να θέλει τους δικούς του αγαπημένους του ανθρώπους, δίπλα του, στην νέα του αρχή ως ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού. Και ίσως… όλα ξεκαθαρίζουν τώρα στο τηλεοπτικό τοπίο, μιας και κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ένας από τους κύριους λόγους που οδήγησαν την Ιωάννα Λίλη στην αποχώρησή της από το τιμόνι της εκπομπής της στο κανάλι της συμπρωτεύουσας.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …