Σάββατο , 27/04/2024

Αυτά είναι τα ιδανικά νησιά της Ελλάδας για εργένηδες – Ποτό, Χορός, Beach Bars, Party, Φλερτ, διασκέδαση μέχρι το πρωί και ότι άλλο προκύψει …

Δεν είναι όλα τα καλοκαίρια ίδια και φυσικά δεν μας βρίσκουν όλα με κάποιο ταίρι. Βέβαια το πιο διάσημο σλόγκαν που επικρατεί το καλοκαίρι είναι ” να σε βρει single προκειμένου να το ζήσεις στο έπακρο περνώντας καλά με τους κολλητούς σου και φλερτάροντας ότι κινείτε γύρω σου”.

Δεν είναι όμως όλα τα νησιά ίδια… υπάρχουν μερικά νησιά που καταφέρνουν να κάνουν ένα εργένη να ξεχάσει για πάντα την έννοια της σχέσης, αφού είναι ιδανικά για όσους δεν αναζητάνε τον έρωτα της ζωής τους αλλά τις μεγαλύτερες περιπέτειας που μπορούν να κάνουν πέρασμα σε αυτή.

Η Μύκονος είναι σίγουρα το πρώτο καλύτερο νησί για κάποιον που θέλει να ξεφαντώσει και να τα δώσει όλα στην κυριολεξία. Έχει clubs και μπαράκια για όλα τα γούστα ενώ το partying δεν έχει τελειωμό.

Η Πάρος ο «βασιλιάς» του ξεφαντώματος έχοντας στο ιστορικό της ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα clubs της στη Μάρπησσα είναι ο top προορισμός τόσο για τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί, όσο και για τη νεολαία που το επισκέπτεται για να ζήσει αρκετές αλκοολούχες βραδιές πλάι στο κύμα συνοδεία house/techno/electro ρυθμών.

Από την άλλη η Ρόδος είναι ένα νησί που σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει όσο αφορά την νυχτερινή του ζωή. Θα βρείτε αρκετά μαγαζιά που θα σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αρκεί να κάνετε μια βόλτα μέχρι τον κεντρικό δρόμο προκειμένου να τα ανακαλύψετε αφού έχει τεράστια ποικιλία για όλα τα γούστα.

Το πιο must και πιο πολυσυζητημένο νησί  για τα τελευταία χρόνια την Ίο. Ένα νησί που είναι ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις ακόμα και το όνομα σου. Τα πάρτι σε πισίνες και όχι μόνο είναι ασταμάτητα αφού ξεκινάνε από το πρωί και λήγουν την επόμενη μέρα το πρωί. Κάθε καλοκαίρι σφύζει από κόσμο κυρίως νεολαία και εργένηδες που ξέρουν να περνάνε καλά και να ξεδίνουν κάνοντας ατελείωτο φλερτ είτε με τις τουρίστριες του νησιού είτε με τις Ελληνίδες που δεν χάνουν ευκαιρία να τη επισκεφτούν προκειμένου να ξεφαντώσουν με τις φίλες τους.

Η Σκιάθος, η Μύκονος των Σποράδων σε περιμένει για να το κάψεις και σε καλεί να ξεχάσεις τον ύπνο. Είναι ιδανική για όσους είναι party animals. Αν είχες ένα χειμώνα γεμάτο υποχρεώσεις και θέλεις κάτι ζωντανό και έντονο πήγαινε στην πανέμορφη και καταπράσινη Σκιάθο και δεν θα το μετανιώσεις.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …