Παρασκευή , 26/04/2024

Αυτά είναι τα καλύτερα μαγαζιά για τις πιο γευστικές μακαρονάδες στο κέντρο της Αθήνας!

Του: Άκη Τσακίρη 

Έχεις όρεξη για μακαρονάδα; Μην ψάχνεις την τέλεια συνταγή ή το επόμενο ταξίδι σου στην “γη των μακαρονάδων”. Οι καλύτερες μακαρονάδες, έχουν πια διεύθυνση και βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας περιμένοντας εσένα που θέλεις να τις δοκιμάσεις.

Στην Ακρόπολη και συγκεκριμέαν στην Οδό Πορίνου 13, υπάρχει το “Aglio, Olio & Peperoncino”. Κρυμμένη καλά στα στενά της Ακρόπολης, μία γευστική πρόκληση σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Μην φοβηθείς αν θα προλάβεις να τα δοκιμάσεις όλα. Ο κατάλογος έχει όσα χρειάζεται να δοκιμάσεις σε 4 περίπου επισκέψεις σου. Στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου, θα δεις να φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή τα χειροποίητα μακαρόνια που θα δοκιμάσεις αργότερα, ενώ μην διστάσεις να το συνοδεύσεις με τα αγαπημένα σου λαχανικά.

Είσαι έτοιμος να φας την αγαπημένη σου μακαρονάδα μαζί με τον Νονό; Αν ναι, τότε σίγουρα πρέπει να καθίσεις σε ένα από τα τραπέζια του Cosa Nostra. Οι ευχάριστες εκπλήξεις στο menu δεν σταματούν, ενώ σου προτείνουμε για την πρώτη σου επαφή με το εστιατόριο να δοκιμάσεις τα νοστιμότατα ραβιόλια με πορτσίνι και λευκή σος. Αν ο δρόμος σε βγάλει λοιπόν στο Μοναστηράκι, ψάξε για την οδό “Αγίας Θέκλας 3” και δεν θα χάσεις.

Πάμε Κολωνάκι; Γιατί όχι; Το “Codice Blu” έχει ετοιμάσει για σένα, όλα όσα πρέπει να δοκιμάσεις σε ένα γευστικό δείπνο με την παρέα σου. Πρόκειται για ένα μαγαζί με ζεστή ατμόσφαιρα και λιτά, αλλά εξαιρετικά πιάτα, όπως “Pasta με γαρίδες, μύδια και λευκή σάλτσα”. Μία γευστική συνάντηση που δεν πρέπει να χάσεις.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …