Παρασκευή , 26/04/2024

Γιάννης Πλούταρχος: «Αυτό το θηρίο που λέγεται επωνυμία δεν το τάισα ποτέ»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στο περιοδικό ΟΚ και στην Ναταλία Αργυράκη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του, καθώς η νέα του δισκογραφική δουλειά σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το «Πέρα από τα Μάτια μου», ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις του στο Φωταέριο με τον Ηλία Βρεττό και τους Kings στις 24 Νοεμβρίου, αλλά και για το Μιούζικαλ της χρονιάς «Γοργόνες και Μάγκες»

Στις Γοργόνες και Μάγκες είπες αμέσως ναι;

Aμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχω μεγαλώσει με τις ταινίες του Δαλιανίδη και γενικά με τον ελληνικό κινηματογράφο . Έχω ταυτιστεί με τους ήρωες. Τότε έβλεπες τον ηρώα της διπλανής πόρτας. Υπήρχε κάτι ρομαντικό και αγνό στο πώς εκφράζονταν το συναίσθημα και η αγάπη.

Τι θα έλεγες αν τα κορίτσια σου ήθελαν να γίνουν τραγουδίστριες; Είναι πολύ σκληρός χώρος, ειδικά για τις γυναίκες.

Πόσο άδικος χώρος για τις γυναίκες. Θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι ανάλογα, να περνάς από δύσκολες καταστάσεις, συνέχεια είσαι στο επίκεντρο. Βέβαια, έχω την αίσθηση ότι αν ένας άνθρωπος έχει αξιοπρέπεια, ο άλλος το σέβεται. Όταν μια γυναίκα μπορεί να  χρησιμοποιήσει όλα της τα όπλα, αλλά όχι περισσότερο το ταλέντο της, εκεί ίσως θα πάρεις και τα ανάλογα. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές Είναι ανδροκρατούμενη η κοινωνία και οι γυναίκες βάλλονται. Επικρατεί ένα σεξιστικό bullying.

Σου στέρησε κάτι η αναγνωρισιμότητα; Να πας με τα παιδιά σου σ’ ένα παιδικό πάρτι ή σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου;

Δεν με περιόρισε ποτέ και πάντα πήγαινα σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Θα πάω σε γενέθλια και σε φίλους των παιδιών και σε πάρτι και στο γήπεδο. Πλέον ο κόσμος έχει χορτάσει από σταρ. Πιο πολύ εκτιμά μια φυσιολογική κατάσταση παρά το σταριλίκι. Εγώ δεν το είχα έτσι και αλλιώς ποτέ μου. Μη σου πω ότι προκαλούσε σύγκρουση μέσα μου. Αυτό το θηρίο που λέγεται «επωνυμία» δεν το τάισα ποτέ.

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …