Παρασκευή , 26/04/2024

Γνωστός τραγουδιστής καταγγέλλει επιτήδειους που τον συκοφαντούν στο διαδίκτυο – Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Φαίνεται πώς την πολλά υποσχόμενη καριέρα του και τα πετυχημένα του τραγούδια έχουν ζηλέψει ορισμένοι που θέλουν να κάνουν κακό με πλάγιο τρόπο στον νέο πολλά υποσχόμενο Ελληνοκύπριο τραγουδιστή Μιχάλη Νεοφύτου. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κάποιοι ή καλύτερα κάποιος επιτήδειος αγόρασε ψεύτικα dislikes για το νέο του τραγούδι που ανέβασε στο You Tube.

Συγκεκριμένα το νέο του τραγούδι «Δεν υποχωρώ» μέσα σε μόλις 15 μέρες ξεπέρασε τις 20.000 προβολές. Έτσι λοιπόν μην μπορώντας να «καταπιούν» την επιτυχία του νεαρού τραγουδιστή αποφάσισαν να κάνουν κακό στην δημόσια εικόνα του βάζοντας ψεύτικα dislikes στο τραγούδι.

Ο ίδιος καταγγέλλει γράφοντας:

Neophytou Michalis with Maria Typou-Karagianni and 5 others.

23 July at 13:06 ·

Αγαπητά μου φιλαράκια. Σας ενημερώνω ότι κάποιοι καλοί άνθρωποι ενοχλούνται από την προσπάθεια νέων παιδιών και θεωρούν ότι πρέπει να τους κάνουν κακό.
Το Δεν υποχωρώ χάρη στην δική σας αγάπη και στήριξη ξεπέρασε τις 20000 προβολες μέσα σε 15Μέρες. Κάποιοι λοιπόν ενοχλήθηκαν και φρόντισαν ανοιχτά να αγοράσουν dislike κάνοντας κακό στο κομμάτι αλλά και σε εμένα προσωπικά. Τους ενημερώνω λοιπόν ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου Δεν υποχωρούμε Συνεχίζουμε. Τους ευχαριστώ για την διαφήμιση που μου κάνουν να τους έχει ο θεός καλά. Φυσικά θα κινηθώ νομικά μέσω των συνεργατών μου στην Ελλάδα και των δικηγόρων μου σε Ελλάδα και Κύπρο. Εγώ θα χαρώ να σας δω σύντομα στις Live εμφανίσεις μου ανά την Ελλάδα πρώτος προορισμός Κρήτη. Τα καλύτερα έρχονται. ……Συνεχίζουμε !!!!

Neophytou Michalis with Michalis Neophytou.

Yesterday at 10:32 ·

Καλημέρα φιλαράκια μου. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την αγάπη σας. Με αφορμή το περιστατικο που εχει γίνει χθές θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι συνεχίζετε. Αυτή την φορά στόχος ένα cover που εχω ανεβάσει πριν ενα χρόνο,το οποίο μέσα σε μια μέρα και συγκεκριμένα σε λιγες ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει χθές 1020 dislike, πράγμα αδύνατον για όσους γνωρίζουν απο αυτά και έχουν λογαριασμό στο YouTube. Ο συγκεκριμένος κύριος που σύντομα θα γνωρίζω ποιος είναι φαίνεται μας πέρασε για κοροιδα,γιατι έχει θυμηθεί τώρα μετα απο ενα χρονο που εχει ανέβει το κομμάτι χθές να καρφώσει 1020 dislike τόσο απλά. Απλά να ευχαριστήσω τον εν λόγω κύριο που χαλάει λεφτά για πάρτη μου και δεν έχει κατι αλλο να ασχοληθεί γιατι και η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά “ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ”.

 Ακούστε την νέα μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Νεοφυτού «Δεν υποχωρώ» με τις χιλιάδες προβολές μέσα  σε μόλις λίγες μέρες.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …