Παρασκευή , 26/04/2024

Η αγχωμένη πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ – Πώς καλημέρισε του τηλεθεατές ντυμένη στα λευκά (VIDEO)

Πρεμιέρα έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και με την εκπομπή «Μαζί σου» με την υπόσχεση «Θα είμαστε Μαζί σου στα εύκολα και στα δύσκολα». Εμφανώς αγχωμένη, η γνωστή παρουσιάστρια είπε την πρώτη της καλημέρα στους τηλεθεατές της, αλλά και στο κοινό που βρισκόταν στο studio της εκπομπής.

Στο studio του «Tatiana Live», με λίγες τονωτικές αλλαγές, η γνωστή παρουσιάστρια μπήκε για τα καλά στο κοινωνικό κομμάτι της εκπομπής της, μιας και αυτό θα προσφέρει στους τηλεθεατές της αυτή τη σεζόν. Ένα κομμάτι που ξέρει να υπηρετεί και φυσικά είχε ως ενότητα στις εκπομπές της μέχρι και σήμερα.

Ντυμένη στα λευκά και με ένα μεγάλο χαμόγελο, η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Φίλες και φίλοι καλημέρα σας, πρέπει να το συνηθίσω… Μαζί σας θα είμαστε κάθε πρωί στις 11:30 για δυόμισι ώρες. Θέλω α πω ότι το Όλοι Μαζί Μπορούμε είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα που μπορούμε να στείλουμε στην ελληνική κοινωνία, γιατί ο καθένας από εμάς μπορεί να ξεχωρίσει μόνος του, όλοι μαζί όμως μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό.»

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …