Παρασκευή , 26/04/2024

Η νέα μόδα που θέλει τις Ελληνίδες να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις για περισσότερα “Like” στα Social Media – Το επικίνδυνο «παιχνίδι» της ματαιοδοξίας σε έναν ψεύτικο κόσμο

Το Instagram αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα των social media έχοντας στο ιστορικό του εκατοντάδες χρήστες, που λατρεύουν τις ωραίες φωτογραφίες και τα εκατομμύρια φίλτρα που διαθέτει, προκειμένου να δημιουργηθεί το τέλειο αποτέλεσμα κυρίως για τις γυναίκες.

Όμως δεν είναι όλες το ίδιο ικανοποιημένες με ένα απλό ρετουσάρισμα, γι’ αυτό καταφεύγουν σε πλαστικές επεμβάσεις από μικρή ηλικία, προκειμένου να αγγίξουν έστω και στο ελάχιστο τις αγαπημένες τους πάμπλουτες και διάσημες σταρ του εξωτερικού, όπου καθημερινά ανεβάζουν τουλάχιστον δυο με τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό.

Καθημερινά ανοίγοντας την δημοφιλή εφαρμογή του Instagram αντικρίζεις κοπέλες που έχουν παραμορφώσει μέσα από τις πλαστικές επεμβάσεις αν όχι όλο, τουλάχιστον το μισό πρόσωπο τους, δείχνοντας μεγαλύτερες και αρκετά διαφορετικές από αυτό που πραγματικά είναι.

Τα ξένα πρότυπα, η λαχτάρα για τα περισσότερα like και τους περισσότερους followers, αλλά και η προσέγγιση διάφορον εταιριών που θα λατρέψουν το προφίλ τους και θα τις χορηγήσουν με κάποιο προϊόν τους, οδηγούν καθημερινά τα νέα κορίτσια σε διάφορες τρέλες, όπως η αλλαγή της εξωτερικής τους εμφάνισης σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Δεν κατηγορούμε σε καμία περίπτωση την περιποίηση και την ομορφιά της κάθε γυναίκας, όμως με φυσικό τρόπο και όχι με πλαστικές επεμβάσεις. Ο κάθε άνθρωπος είναι φτιαγμένος στην ζωή με τον δικό του χαρακτήρα και την δική του ομορφιά, που πιστέψτε με, όποιος άντρας θελήσει να σας πλησιάσει θα το κάνει επειδή κάτι πάνω σας σας κάνει ξεχωριστή, και δεν εννοώ μια ψεύτικη μύτη η τα χείλι πάπιας που πλέον είναι νούμερο ένα τάση.

Ένας άντρας δεν θα γοητευτεί ποτέ από κάτι ψεύτικο, που θα φοβάται και να το ακουμπήσει προκειμένου μη χαλάσει. Η πραγματική ομορφιά μιας γυναίκας κρύβεται στο βλέμμα της και τον χαρακτήρα της, όχι σε μερικές χειρουργικές επεμβάσεις. Φανταστείτε πόσο πολύ μπορεί η δύναμη και η δόξα που σου προσφέρει το instagram  να σε κάνει να αλλάζεις ολόκληρη… ακούγεται τρομακτικό και είναι. Πλησιάζει η εποχή που θα κρίνουμε τους γύρω μας από ένα like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …