Παρασκευή , 26/04/2024

Η Stefania με ζουρνάδες & λύρα “ζεσταίνει” την Ευρώπη – To φαβορί για την Ελλάδα στην Eurovision

Με “άρωμα Ελλάδας” ή για την ακρίβεια με πάντρεμα Ανατολής και Δύσης όπως ακριβώς και η χώρα μας ή νεαρή Stefania ταξιδεύει για τη 56η Eurovision.
Όπως όλα δείχνουν οι επαφές έγιναν και αναμένουμε τις ανακοινώσεις της ειδικής επιτροπής που υποτίθεται ότι άκουσε, έκρινε και τελικώς – πλην απροόπτου – επέλεξε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Η Stefania φαίνεται πως τελικώς τα κατάφερε η για την ακρίβεια η πρόταση των ανθρώπων που την πίστεψαν (Κοκοτός-Κοντόπουλος-Arcade) είναι αυτοί που τα κατάφεραν και τελικώς είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για να ταξιδέψει στην Ολλανδία ως εκπρόσωπος της χώρας μας στην επερχόμενη διοργάνωση

Οι “Εurovisionistas” είναι σε θέση να σας ενημερώσουν για μια ακόμα φορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ για όσα άλλοι δε ξέρουν. Τα τραγούδια που έχει στη διάθεσή της η ερτ από την ομάδα της συγκεκριμένης πρότασης φαίνεται πως χουν τη δυνατότητα να σταθούν επάξια στη σκηνή του Ρότερνταμ. Είναι σε ανεβαστικούς ρυθμούς και έχουν ταυτόχρονα και να περάσουν και μήνυμα στους Ευρωπαίους.

Ένα εξ’ αυτών έχει γραφτεί με αντί bullying θέμα και η ομάδα που το έχει αναλάβει πιστεύει πολύ στην επιτυχία του.

Επίσης υπάρχει και το πιο εύπεπτο το πιο νεανικό hit που είναι κομμένο κ ραμμένο στα μέτρα της νεαρής καλλιτέχνιδος που θέλει να ταράξει τα νερά της φετινής Εurovision με τη “super” εμφάνισης της επί σκηνής. Με κάτι πιο “αγαπησιάρικο” που κατά πολλούς ταιριάζει και με την ηλικία αλλά και την εμφάνιση της. Για να δούμε σε ποιο θα κάτσει η μπίλια…

Με ανάλογη σκηνική εμφάνιση και με μια σκηνοθεσία στη σκηνή που δεν θα “κάψει” το οποίο τραγούδι – τελικώς επιλεγεί φιλοδοξία της ομάδας που πρότεινε στην ΕΡΤ τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι να καταφέρουμε αυτή τη φορά να διακριθούμε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τραγούδια που έχει ηχογραφήσει η νεαρή καλλιτέχνιδα έχουν και ήχο που θα αρέσει ιδιαίτερα στους Έλληνες αλλά και λογικά και στους Βαλκάνιους “φίλους” μας που κατά γενική ομολογία αυτό είναι που θέλουν από τη χώρα μας σε αυτό το διαγωνισμό, καθώς κάθε άλλη “αντιγραφή” μεμονωμένων τραγουδιών δυτικού τύπου θεωρήθηκε εκ του αποτελέσματος ως ανεπιτυχής

Με ζουρνάδες και λύρα λοιπόν έντεχνα ενσωματωμένα στην ενορχήστρωση των τραγουδιών μας η χώρα μας επιστρέφει (?) στην σκηνή της eurovision και φιλοδοξεί να “ζεστάνει” την παγωμένη Ολλανδία.

Ευχή μας ή Stefania να καταφέρει στη σκηνή να ανταπεξέλθει φωνητικά αλλά και ως εικόνα έμπειρου καλλιτέχνη καθώς θα κουβαλά στις πλάτες της τις ευχές μιας ολόκληρης χώρας.

Καλή μας τύχη λοιπόν και οι ευχές μας με όποιο τελικώς τραγούδι ταξιδέψει με τα χρώματα της πατρίδας μας.

Πηγή: Mikrofwno.gr 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …