Παρασκευή , 26/04/2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Η άγνωστη ζωή της Παρουσιάστριας: O παρ’ ολίγον γάμος, τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα, η υποδοχή σε «πόρτα», οι «καυτές» φωτογραφίσεις και το ατύχημα που θα της κόστιζε την ζωή

Το τηλεοπτικό πρόσωπο που ήρθε χθες πάλι στην επικαιρότητα και που όλοι αγαπούν να μισούν. Η νεαρή από μοντέλο και πανελίστρια πολύ γρήγορα πήρε στα χέρια της το τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου της τηλεόρασης του Alpha. Καλή ή κακή σαν παρουσιάστρια είναι άλλη ιστορία. Εδώ θα δούμε την πορεία της Κωνσταντίνας  Σπυροπούλου πριν και μετά την έκθεσή της στα φώτα της δημοσιότητας.

Η ξανθιά Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο και μεγάλωσε σε ένα μικρό σπίτι. Ενώ ήταν πολύ μικρή ακόμα χρειάστηκε να είναι “μητέρα” για την μικρότερη αδερφή της, αφού οι γονείς Βασίλης και Πόπη εργάζονταν πολλές ώρες για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά τους. Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως έχει εργαστεί και ως υποδοχή σε επιχειρήσεις του νησιού. Λίγο πριν κλείσει τα 18 ανεβαίνει στην Αθήνα ως φοιτήτρια της Φιλοσοφικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Αρχικά μένει με τη μητέρα της και στη συνέχεια μόνη, αφού πια είχε εγκληματιστεί.

Στα 21 της βρέθηκε πολύ κοντά στο να γίνει μητέρα και να παντρευτεί. Την ίδια εποχή, την ημέρα των γενεθλίων της, έφτασε πολύ κοντά και στο θάνατο, αφού οδηγώντας το smart αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με βυτιοφόρο και καθαρά από τύχη κατάφερε να επιζήσει. Αυτό το ατύχημα ήταν αρκετό για να αναθεωρήσει πολλά στη ζωή της, αλλά και για να χωρίσει με τον επί 2 χρόνια σύντροφό της που δεν της συμπαραστάθηκε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το 2009 – 2010 πήρε μέρος σε διαφημίσεις μεγάλων εταιρειών. Στη ζωή της βέβαια είχε ήδη έρθει το μόντελινγκ με το οποίο ασχολήθηκε κατά τη συνεργασία της με το πρακτορείο της Κρίστη Κρανά ως μοντέλο με κάποιες καλές μάλιστα διακρίσεις. Έτσι, το 2011 την είδαμε ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha κι ένα χρόνο μετά στην τηλεοπτική παρέα της Ναταλίας Γερμανού στον ίδιο σταθμό. Τον επόμενο ακριβώς χρόνο παίρνει προαγωγή και την βλέπουμε σε ρόλο συμπαρουσιάστριας, αφού παρουσιάζει την εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” με την Ναταλία Γερμανού.

Τα υπόλοιπα είναι πολύ γνωστά. Την σεζόν 2014 – 2015 παίρνει πάνω της την πρωινή ζώνη του Alpha με το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” μέχρι και τον Ιούνιο του 2017 με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και συνεχείς εναλλαγές στα πρόσωπα της εκπομπής με τις φήμες να θέλουν την Κωνσταντίνα να ζητά την απόλυση πολλών.

Η ζωή της Κωνσταντίνας, που φιγουράρει μέσα από τις κάμερες του Survivor, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Είχε και αλλαγές, όπως και η εξωτερική της εμφάνιση όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …