Παρασκευή , 26/04/2024

Ποιος Συνδικαλιστής της ΔΕΗ με τα μπεγλέρια; Ο Κούλης δένει επιδεικτικά και προκλητικά τα κορδόνια του μπροστά στο στρατιωτικό άγημα την ώρα που είναι όλοι προσοχή! (ΦΩΤΟ)

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Η πόλη της Αλεξανδρούπολης όπως και της Κομοτηνής απελευθερώθηκαν στις 14 Μαϊου του 1920, 99 χρόνια μετά την Ελληνική επανάσταση του 1821.

Και ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις λάμβαναν χώρα με το στρατιωτικό άγημα, ο Κούλης, αποφάσισε επιδεικτικά και προκλητικά να δέσει τα κορδόνια του μπροστά στον στρατό!

Ποιοι συνδικαλιστές της ΔΕΗ με τα μπεγλέρια;

Όταν ο αρχηγός της ΝΔ και υποψήφιος πρωθυπουργός δεν σέβεται τις εορταστικές εκδηλώσεις, τους Έλληνες πολίτες και τον στρατό!

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …