Τρίτη , 19/03/2024

Πώς να γίνεις διάσημη στην Ελλάδα με ένα τσιφτετέλι και μια ανάρτηση στο διαδίκτυο – Οι “δήθεν Star” της διπλανής πόρτας

Του: Άκη Τσακίρη 

Όπως φαίνεται, το θέμα της ημέρας, έρχεται κατευθείαν από τα social media και μάλιστα με κύριο λόγο, μία “καλησπέρα”. Ναι, καλά διαβάσατε. Γιατί μία “καλησπέρα”, μπορεί να γίνει αφορμή για να πεις ότι κάποιος σε παρενοχλεί και έχει πονηρούς σκοπούς.

Όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα που έλαβε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία από τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο στο Instagram, το οποίο μάλιστα η ίδια το δημοσίευσε με σκοπό να να εκθέσει με σκληρά λόγια την ενόχλησή της. Με ένα μακροσκελές κείμενό της στο προφίλ της στο Facebook εξήγησε γιατί το έκανε, τι την εξόργισε και αναφέρθηκε σε όλη την πορεία της ζωής της, τις παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί, τα σεξιστικά σχόλια που ακούει καθημερινά, τις ανάρμοστες φωτογραφίες που της στέλνουν.

“Έχω σιχαθεί όλη αυτή την ευκολία και το θράσος μερικών και ότι πω παρακάτω αφορά τους άνδρες που έστω και μια φορά έχουν εκμεταλλευτεί την εκ φύσεως υπεροχή του ανδρικού τους φύλου ως προς τη δυνατότητα του να επιβάλλεται ΣΩΜΑΤΙΚΑ στο γυναικείο.Είμαι μια γυναίκα.”, γράφει μεταξύ άλλων στο κείμενό της η Τραϊάνα, ενώ λίγο αργότερα, ο ποδοσφαιριστής, δίνει την δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή “Τι λεει” αναφέροντας: “Έχω πέσει από τα σύννεφα. Έστειλα απλά μια καλημέρα τι κάνεις… Και αυτή άρχισε να μου τη λέει και δημοσιοποίησε τη συνομιλία χωρίς εγώ να έχω καμία κακή διάθεση και πρόθεση απέναντί της. Δεν ήξερα καν ποια είναι και απορώ γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση μια καλημέρα.”

Εδώ δεν χωρούν πολλά λόγια. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς, είναι ένα μεγάλο “ΈΛΕΟΣ”. Πραγματικά, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα που αποδεικνύει παράλληλα ότι κάποιοι πρέπει μάλλον να κατέβουν από το καλάμι τους. Γιατί φαίνεται πως οι followers σε κάνουν να νιώθεις diva, κάποια σημαντική προσωπικότητα, γυναίκα καριέρας και άλλα τέτοια που σε κάνουν να σκέφτεσαι να κοιτάξεις και τον άλλον γιατί τον νιώθεις κατώτερό σου.

Μία καλημέρα, μπορείς να πεις αγαπημένη Τραϊάνα και στον περιπτερά της γειτονιάς σου που δεν είναι ποδοσφαιριστής. Αν σου απαντήσει, είναι και αυτό σεξουαλική παρενόχληση; Ας κατεβούν λίγο από το καλάμι τους κάποιες που έγιναν γνωστές από ένα τσιφτετέλι ( καλή ώρα ) ή μία φωτογραφία και ας δουν την πραγματικότητα γύρω τους. Γιατί οι followers κάποια στιγμή φέυγουν! Τότε τι; Η καριέρα τελειώνει και μένει το ύφος; Ελπίζουμε και στο επόμενο post της να μας πει και τί καιρό κάνει εκεί ψηλά που έχει ανέβει. Μόνη της φυσικά!

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …