Παρασκευή , 26/04/2024

Όταν η φιλική επαφή που έχεις κρατήσει με τον πρώην σου, αρχίζει και γίνεται πρόβλημα στην νέα σου σχέση – Ποιες είναι οι λεπτές ισορροπίες που πρέπει να κρατήσεις;

Αγαπημένη και αγαπημένε μου, αν έχετε φτάσει με τον πρώην σου στο σημείο να είστε φίλοι, κολλητοί και γενικότερα σαν “αδέρφια”, μάλλον ο νυν δεν θα το πάρει και τόσο καλά. Όταν χωρίζεις από μία σχέση, κάποια πράγματα πρέπει να σταματούν και κάποια απλώς να συνεχίζουν την πορεία τους, όπως έχει προκαθοριστεί από την μοίρα (δεν λέω την ζωή, γιατί τα έχει με άλλον). Ειδικά όταν πρόκειται για την σχέση σου με τον/την πρώην.

Μην το αρνείσαι! Έχεις κάποια επαφή με εκείνον/εκείνη και για την ακρίβεια, έχετε γίνει ο απόλυτος ορισμός του ”keep in touch” ή αλλιώς ”μην χανόμαστε”. Ναι μεν εσείς οι δύο έχετε κρατήσει μία φιλική θα έλεγα σχέση μεταξύ σας, αλλά ο νυν δεν νομίζω πως θα είναι και τόσο χαρούμενος με το party Σουηδικής νοοτροπίας που έχετε φτιάξει εκεί πέρα.

Ένα like στο facebook, ένα favourite στο Instagram ή στο twitter, μία κοινοποίηση φωτογραφίας από τα παλιά, ένα μήνυμα στις τρεις τα ξημερώματα που αυτός γυρνά από βραδινή έξοδο, ένα τηλέφωνο εκεί που δεν περιμένεις καν να χτυπήσει το ρημαδιασμένο, μπορεί να είναι μία μικρή, αλλά πολύ δυνατή αιτία για να ξεκινήσει ο τσακωμός με τον νυν.

”Όλα σε θυμίζουν, απλά και αγαπημένα”, λέει το παλιό εκείνο άσμα και τώρα πρέπει να σου πω το ένα και μοναδικό πράγμα που θα σου τύχει. Κάνε εικόνα. Ετοιμάζεστε να βγείτε. Σε ρωτάει τί να φορέσει. Και ναι! Προσπαθείς να περάσεις το ντύσιμο του πρώην σου, στον νυν. Εσύ βέβαια δεν το καταλαβαίνεις αυτό γιατί με τον πρώην είστε μόνο φίλοι και υποστηρίζεις ότι δεν τον βλέπεις πια ερωτικά. Εκεί όμως σκάει η πυρηνική η βόμβα και όχι! Ο νυν δεν έχει καμία προστασία για να μην τον πάρει ένας πυροβολισμός.

”Είναι σίγουρα ωραίο;”, σε ρωτάει. ”Ναι καλέ, τον ίδιο σχεδιασμό είχε φορέσει σε ένα πάρτυ και ο Μιχάλης πριν τρεις μήνες.”, του λες. Η συνέχεια είναι γνωστή. Δεν πρόκειται ο καλός ή η καλή σου να δεχθεί κάτι τέτοιο τόσο εύκολα. Όσο προοδευτική και αν θέλεις να είναι η σχέση σας, όλο και κάπου θα κολλήσει γιατί… δεν τον λες και τόσο εύκολα πρώην.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …