Τρίτη , 16/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Άνδρας Υπουργός πιασμένος χεράκι χεράκι με άνδρα Βουλευτή κυκλοφορούν μαζί στην Αθήνα

Ρεπορτάζ: Kυριάκος Θεοδοσίου

Eνα νέο ειδύλλιο πολύ διαφορετικό από τα άλλα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το label news με πρωταγωνιστές δυο πασίγνωστους άνδρες της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Ο λόγος για Υπουργό που διατηρεί ερωτικό δεσμό με Βουλευτή. Οι δυο άνδρες δεν κρύβουν και πολύ τον έρωτα τους, αφού δε διστάζουν να κυκλοφορούν μαζί, πιασμένοι χεράκι χεράκι στην Αθήνα.

Αν και μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει  κανένα δικαίωμα στους συναδέλφους τους, κρατώντας χαμηλό προφίλ και την σοβαρότητα που αρμόζει στο αξίωμα τους, μια αυθόρμητη στιγμή χαλάρωσης, ήταν αρκετή για να γίνουν αντιληπτοί και να αποκαλύψουν την σχέση τους.

Από την μια η χαλαρή ατμόσφαιρα του καλοκαιριού και από την άλλη το γεγονός ότι βρέθηκαν σε όχι και τόσο πολυσύχναστο μέρος της Αθήνας προφανώς έκανε του δύο άνδρες να χαλαρώσουν επιδιδόμενοι σε αυτήν την χειρονομία, λογαριάζοντας όμως χωρίς τους ελάχιστους μάρτυρες που ήταν σε ακτίνα κοντά στο ζευγάρι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δυο άνδρες είναι παντρεμένοι και μάλιστα έχουν και παιδιά.

Δείτε επίσης

Βαγγέλης Καράλης: «Θα δώσουμε μάχη κατά των νέων Lockdown του Χαρδαλιά» Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, «Μάχη για την Αττική»

Ο Βαγγέλης Καράλης είναι δημοσιογράφος και απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ. Έχει …