Παρασκευή , 19/04/2024

Η Άννα Βίσση διαφημίζει κρέμα προσώπου στο Έψιλον – Οργισμένες αντιδράσεις από τους fan της (VIDEO)

Ως γνωστόν η Άννα Βίσση θα είναι κριτής στο Star Academy του Έψιλον που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαρτίου μαζί με τον πρώην σύζυγο της Νίκο Καρβέλα.

Στα πλαίσια αυτής της αμφιβόλου ποιότητας νέας συνεργασίας για την “απόλυτη Ελληνίδα Star” για πολλούς, την είδαμε σήμερα σε τηλεοπτικό σποτ του Έψιλον να διαφημίζει κρέμα προσώπου!

Όπως είναι γνωστό το κανάλι του Έψιλον επενδύει πολλά στο τηλεμάρκετινγκ με όλες τις εκπομπές να προωθούν διάφορα προϊόντα ομορφιάς και όχι μόνο με τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους να διαφημίζουν από κρέμες μέχρι σόμπες.

Από αυτήν την πολιτική του καναλιού δεν “γλίτωσε” ούτε η Άννα Βίσση καθώς την είδαμε σε τηλεοπτικό σποτ προβολής κρέμας προσώπου για αντιγήρανση.

Οι αντιδράσεις από τα fan club της Άννας Βίσση είναι κάτι παραπάνω από αρνητικές με την τραγουδίστρια να απογοητεύει βαθύτατα το κοινό της χάνοντας πολλούς οπαδούς που είχε διαχρονικά!

Σχόλια στο You Tube 
Valkon 32 minutes ago
ΒΙΣΣΗ ΒΙΣΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΣΣΗ
Πάνος Αγγελ. 48 minutes ago
Κρίμα πραγματικά.  Δεν έχει ανάγκη η Βίσση αυτές τις σαχλαμάρες μετά από μια υπέρλαμπρη καριέρα 40+ χρόνων στις πίστες και στη δισκογραφία.
Nikos 3 hours ago
ειναι πολλά τα λεφτά ΑΝΝΑ …
tina petrou 1 hour ago
ΡΕ ΆΝΝΑ ΠΩΣ ΞΕΠΕΣΕΣ ΈΤΣΙ;

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση