Παρασκευή , 12/08/2022

Η Φιλανθρωπική Δράση “Θαύμα” δίπλα στην σύγχρονη γυναίκα σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα ” Η Γυναίκα Σήμερα “

Η Φιλανθρωπική Δράση “Θαύμα”, σας προσκαλεί την Τετάρτη 06/07 στις 19:00 το απόγευμα, να απολαύσετε το καφέ σας δίπλα στη θάλασσα, στον υπέροχο χώρο του Ble day&night, στο Σουτράλι Αγριάς με θέμα ” Η Γυναίκα Σήμερα “. 

Σκοπός της εκδήλωσης «η ψυχολογική ενδυνάμωση των γυναικών στην εποχή μας». Πως επιβαρύνουν οι πολλαπλοί ρόλοι που έχει επωμιστεί τα τελευταία χρόνια, πως επιδρούν στην υγεία της και την ψυχολογία της και η αντιμετώπισή τους. θα συμμετέχουν:  Σόνια Καγιάννη Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Μαίρη Μπακατσέλου Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια, Άρτεμις Ζαβαλίγκου Ψυχολόγος, Κική Γιαμουρίδου Αρθρογράφος, Ελένη Καραγιάννη Δημοσιογράφος,  Μαρία Βολιώτη Επιχειρηματίας.

(Σοφία Μαχαιρίτσα)

Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχεις αναλάβει η Σοφία Μαχαιρίτσα με πείρα στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και προβάλλοντας σε όλη την Ελλάδα τους καλλιτέχνες του Βόλου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν, σε οικογένειες που τα μέλη τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Είσοδος 5€

Δείτε επίσης

Καλοκαίρι στην Αθήνα λόγω χρημάτων; Και όμως, μπορείς να ζήσεις σαν τουρίστας κάνοντας έξυπνες «διακοπές» στην πρωτεύουσα!

Άκης Τσακίρης Ποιος είπε ότι στην Μύκονο περνούν καλύτερα από ότι στην Αθήνα; Όποιος και …