Πέμπτη , 02/02/2023

Λαμπερά γενέθλια για την pilates instructor Μαρία Μαραγιάννη με διάσημους καλεσμένους

H pilates instructor Μαρία Μαραγιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της παρουσία φίλων και συνεργατών της.  Η Μαρία Μαραγιάννη δραστηριοποιείται στον χώρο του pilates αρκετά χρόνια και έχει δημιουργήσει φιλίες με αρκετούς επώνυμους, οι οποίοι την εμπιστεύονται και για την εκγύμνασή τους.

Η pilates instructor υποδέχτηκε τους καλεσμένους της στον όμορφο χώρο του ΜΟΜΑ στο Θησείο, όπου απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά και δέχτηκε τις θερμές ευχές τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου,η Άρτεμις Ματαφιά ο Στέλιος Καλαθάς, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο pr Μάκης Καπάτος με την σύζυγό του Εύα Λεούση, η Γεωργία Σιακαβάρα, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης  και η δημοσιογράφος Μάνια Καπαράκου.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Γαβαλάκη: “Μου έλεγαν οι γιατροί ότι θα πρέπει να μου κάψουν το μάτι με τις χημειοθεραπείες” – Το μοντέλο εξομολογείται

Πηγή: Εspresso  Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Η Νεφέλη Γαβαλάκη πίσω από τη λάμψη του μόντελινγκ και των καλλιστείων (μάλιστα …