Παρασκευή , 01/12/2023

Λαμπερά γενέθλια για την pilates instructor Μαρία Μαραγιάννη με διάσημους καλεσμένους

H pilates instructor Μαρία Μαραγιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της παρουσία φίλων και συνεργατών της.  Η Μαρία Μαραγιάννη δραστηριοποιείται στον χώρο του pilates αρκετά χρόνια και έχει δημιουργήσει φιλίες με αρκετούς επώνυμους, οι οποίοι την εμπιστεύονται και για την εκγύμνασή τους.

Η pilates instructor υποδέχτηκε τους καλεσμένους της στον όμορφο χώρο του ΜΟΜΑ στο Θησείο, όπου απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά και δέχτηκε τις θερμές ευχές τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου,η Άρτεμις Ματαφιά ο Στέλιος Καλαθάς, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο pr Μάκης Καπάτος με την σύζυγό του Εύα Λεούση, η Γεωργία Σιακαβάρα, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης  και η δημοσιογράφος Μάνια Καπαράκου.

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …