Παρασκευή , 26/04/2024

Η περιφέρεια δείχνει το πιο νεανικό της πρόσωπο και από σήμερα έχεις το πιο κεφάτο ραντεβού, καθημερινά στη συχνότητα του Star FM 97,1

Αν νόμιζες πως τα είχες ακούσει όλα μέχρι σήμερα, τότε καλά θα κάνεις να γυρίσεις το ραδιόφωνό σου στους 97,1 και στον Star FM. Μπορεί να έχεις κουραστεί με το να ακούς συνεχώς για πολιτική και οικονομία, αλλά η Βάσια Πανοπούλου και ο Άκης Τσακίρης, έχουν τον δικό τους τρόπο να σε ενημερώσουν και να σε ψυχαγωγήσουν.

Από σήμερα, η περιφέρεια δείχνει το δικό της νεανικό πρόσωπο με μία προσθήκη στο πρόγραμμα του Star FM, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Η Βάσια Πανοπούλου και ο Άκης Τσακίρης, έχουν καθημερινά ραντεβού μαζί σου, στις 16:00. Επικαιρότητα, σάτιρα, συνεντεύξεις και η καλύτερη μουσική της πόλης, σε περιμένουν για δύο ώρες καθημερινά, μέσα από του 97,1.

Αυτά τα παιδιά, είναι τρελά. Εξάλλου, το δείχνει και η φωτογράφισή τους για τη νέα τους εκπομπή. Τίποτα δεν τους ξεφεύγει, τίποτα δεν μένει ασχολίαστο και ετοιμάσου να γελάσεις με τις ξεκαρδιστικές τους ατάκες. Το ραδιόφωνο του Star Κεντρικής Ελλάδας αλλάζει και σε περιμένει να το γνωρίσεις με την πιο νεανική εκπομπή που γνώρισε ποτέ η περιφέρεια. Καθημερινά, 16:00 – 18:00 και μέσω live24.gr και e-radio.gr.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …