Παρασκευή , 26/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Από παίκτης του Survivor, σε θέση Παρουσιαστή – Tο ξεπερασμένο μοντέλο της «γλάστρας» στην ελληνική tv καλά κρατεί

Όπως είναι φυσικό, το κανάλι του Φαλήρου έχει επιστρατεύσει φέτος τις μεγάλες δυνάμεις του σταθμού για να καταφέρει να αποκτήσει την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό της μεσημεριανής ζώνης 15 – 44. Οι νέες και μάλιστα ψυχαγωγικές εκπομπές είναι γεγονός πια για την τηλεόραση που μετά το Survivor, αποφάσισε ότι η ψυχαγωγία του ταιριάζει.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν σου ταιριάζει η ψυχαγωγία, σου ταιριάζει και κάθε άτομο που σου έφερε έστω και λίγα ποσοστά από αυτή. Φυσικά αναφέρομαι στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος φέτος, από την παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας προσγειώθηκε στα στούντιο του ΣΚΑΙ, για να συμμετέχει στο πάνελ της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της εκπομπής ΕΔΩ.

Αν θέλετε να μάθετε τον λόγο, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε και πολύ. Είναι παίκτης του Survivor, οπότε θεωρητικά εκείνοι που τον ψήφισαν για να παραμείνει στο παιχνίδι θα είναι και εκείνοι που θα τον βλέπουν στην εκπομπή. Το διάσημο reality επιβίωσης θα επιστρέψει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ από τον Φλεβάρη, με αποτέλεσμα να έχει και την δική του στήλη στην εκπομπή με τις εμπειρίες του στις διαδικασίες επιβίωσης και συμβίωσης με τους υπόλοιπους παίκτες, όταν με το καλό ξεκινήσει. Τέλος, είναι ένας γοητευτικός άντρας που σίγουρα θα κάνει το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό να “γυρίσει” στο κανάλι ΣΚΑΙ την τηλεόρασή του.

Στην θεωρία το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται να τα πήγε καλά. Στην πράξη όμως όλα αντιστράφηκαν, αφού κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής πρεμιέρας της εκπομπής “ΕΔΩ”, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν από τους ελάχιστους συντελεστές που μίλησαν, σχολίασαν ή εξέφρασαν την δική τους άποψη για κάποιο από τα θέματα. Στο Survivor ήταν πολύ πιο ομιλητικός και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, αλλά μάλλον το τηλεοπτικό πλατό τον δυσκολεύει, με αποτέλεσμα οι γλάστρες στα μπαλκόνια του σταθμού να είναι πιο δραστήριες και από τον ίδιο.

Οι κινήσεις του ΣΚΑΙ για να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης της μεσημεριανής ζώνης, φάνηκαν μάλλον να είναι βιαστικές, αφού σε μία εκπομπή που δεν έχει ακόμη ολοκληρωμένο πλατό, το πάνελ δεν ανταλλάσει καμία κουβέντα με την παρουσιάστρια. Μήπως κάποιος από τα στελέχη του σταθμού να ρωτήσει τον Τούρκο Παραγωγό τί συμβαίνει; Ίσως σε εκείνον μιλήσει περισσότερο, αφού τόσους μήνες πέρασαν μαζί στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …