Παρασκευή , 26/04/2024

Οι κάτοικοι της Λέσβου μιλούν στο LABEL NEWS: «Η κοπέλα τον τελευταίο καιρό ήθελε να φύγει από το νησί για να ζήσει την «μεγάλη ζωή» – «Ο πατέρας της ήταν σκεπτικός, λιγομίλητος και προβληματισμένος» Η υπόθεση του 19χρονου μοντέλου που συγκλονίζει

Κόρη αστυνομικού είναι το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαϊνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η σύλληψή της έχει προκαλέσει σάλο στα διεθνή ΜΜΕ, ενώ πλέον η νεαρή κοπέλα κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη.

O πατέρας της 19χρονης είναι συγκλονισμένος από την είδηση βόμβα που πληροφορήθηκε και προσπαθεί μέσα από τα κομμάτια του να βρει τρόπο για να γλιτώσει το παιδί του από τα πλοκάμια της μαφίας στα οποία φέρεται να έχει μπλέξει η 19χρονη.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της πιστεύει πως η κόρη του είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών, και να μη γνώριζε τίποτα από αυτά που κουβαλούσε επάνω της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Label News, ο πατέρας της 19χρονης τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ιδιαίτερα λιγομίλητος και προβληματισμένος. Τηρούσε το καθήκον του ως αστυνομικός χωρίς να λέει πολλά με τους συναδέλφους του, μιλώντας μόνο για τα τυπικά. 

Μάλιστα όπως μας αναφέρουν οι πηγές μας ήταν αντίθετος για σχέση που είχε η κόρη του με στρατιωτικό αποφασίζοντας να συγκατοικήσει μαζί του σε τόσο νεαρή ηλικία. 

Αυτό πάντως που λένε οι περισσότεροι κάτοικοι της Λέσβου είναι ότι πρόκειται για έναν αστυνομικό που τηρούσε το καθήκον του με συνέπεια και εντιμότητα.

Ακόμη οι κάτοικοι του νησιού μας αναφέρουν ότι η κοπέλα ήταν χαμηλών τόνων με ήπιο χαρακτήρα. Τον τελευταίο χρόνο η συμπεριφορά της άλλαξε, ήθελε να φύγει από το νησί για να ζήσει την μεγάλη ζωή, δίπλα σε ανθρώπους της showbiz. 

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …