Παρασκευή , 26/04/2024

Ο Σεπτέμβρης θέλει Συντροφικότητα, Αγκαλιές και Χάδια …

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται για τα ερωτευμένα ζευγαράκια του αλλά για την ελευθερία που θέλει να ζει ο κάθε εργένης και εργένισσά. Όλο το χειμώνα μπορεί να είσαι σε σχέση και ξαφνικά μόλις ακούσεις πως πλησιάζει καλοκαίρι βρίσκεις μια αφορμή και χωρίζεις, ώστε να μπορέσεις να διασκεδάσεις όσο περισσότερο μπορείς έχοντας δίπλα σου όποιον θες, όταν όμως ξαναπλησιάζει ο Σεπτέμβρης αισθάνεσαι ξανά ένα κομμάτι του εαυτού σου να λείπει, κάτι να μην συμπληρώνει το κενό που έχεις μέσα σου όπως πχ. μια συντροφιά και έτσι όλο και περισσότερο σου έρχεται στο μυαλό η ιδέα μιας σχέσης που θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο χειμώνας είναι η πιο αγαπησιάρικη εποχή του χρόνου αφού λόγο κρύου την συνοδεύουν αγκαλιές, φιλιά, χαδάκια και έρωτας.  Γενικά ο χειμώνας έχει την τάση να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά μεταξύ τους, είναι μια εποχή που λόγω και των  Χριστουγέννων κάνει την ατμόσφαιρα πιο μαγική σαν να ζεις με το ταίρι σου ένα παραμύθι.

Έτσι οι άνθρωποι τον χειμώνα γίνονται πιο καλόκαρδοι, πιο δοτικοί και προσφέρουν περισσότερη αγάπη στον άνθρωπο τους.  Όταν λοιπόν ο καιρός είναι πιο μουντός πάντα μας πιάνει μια μικρή μελαγχολία, αν όμως έχεις δίπλα σου ένα σύντροφο αυτή η μελαγχολία δεν σε νοιάζει γιατί ξέρεις πως θα έχεις μια αγκαλιά να ‘’χωθείς’’ μέσα της.

Ο χειμώνας θέλει τον έρωτα του για να αντέξει στο κρύο. Θέλει ζευγαράκια παντού να γυρίζουν στην πόλη κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου χαζεύοντας βιτρίνες, θέλει ρομαντικά δείπνα με θέα την βροχή. Σκέψου μια εικόνα πόλης γεμάτη από ερωτευμένα μάτια μέσα σε ένα βροχερό σκηνικό. Ακούγεται τόσο μαγικό και όμορφο σαν να είναι καμβάς κάποιου ζωγράφου. Γι’ αυτό μην αφήνεις τον χειμώνα σου να περνάει έτσι χωρίς ένα χέρι δίπλα σου το οποίο θα σε σκεπάζει με μια κουβερτούλα και θα σε παίρνει αγκαλιά για να σε ζεστάνει.

Δείτε επίσης

Δημήτρης 25 ετών: «Κάνω σεξ μέσω διαδικτύου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν θέλω τις πραγματικές γυναίκες» Όταν η Virtual Reality αντικαθιστά την αληθινή ζωή …

Άκης Τσακίρης Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειών ενός ανθρώπου, γίνεται μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, …