Σάββατο , 27/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Και οι Κινέζοι μπαίνουν δυναμικά για να αγοράσουν τον Alpha – Οι συναντήσεις του Κοντομηνά με τους Ασιάτες επιχειρηματίες

Χωρίς αμφιβολία, η κατάσταση στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας, γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Επιχειρήσεις συγχωνεύονται, άλλες μειώνουν τα budget των projects τους και άλλες αποφασίζουν να στηριχτούν σε νέες επενδύσεις στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και στον τηλεοπτικό κόσμο των επιχειρήσεων. Η διαφημιστική πίτα όσο πάει και λιγοστεύει και όλο και λιγότερες παραγωγές πραγματοποιούνται σε κάθε τηλεοπτική σεζόν.

Ο Alpha, είναι ένας από τους σταθμούς που κέρδισαν την περασμένη σεζόν και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού την εμπιστοσύνη του κόσμου, όχι μόνο στον τομέα της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας. Με τις τηλεοπτικές του σειρές να χαρίζουν στο κανάλι απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης στην prime time ζώνη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να είναι πολλές φορές πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε την είδηση που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αποκλειστικά στο Label News.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ομίλου, κύριος Κοντομηνάς, αποφάσισε να προσθέσει στους μετόχους και νέους επενδυτές και μάλιστα από την Κίνα. Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κύριος Κοντομηνάς έχει ήδη κάνει κάποιες συναντήσεις με διάφορους κινέζους επενδυτές που ευελπιστούν να αποκτήσουν ένα σεβαστό ποσοστό των μετοχών του καναλιού, με την ελπίδα να πραγματοποιηθούν περισσότερες παραγωγές την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, νέες εκπομπές και ίσως projects που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Φυσικά, τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως με κανέναν από τους επενδυτές με τους οποίους πραγματοποίησε τις συναντήσεις ο κύριος Κοντομηνάς, δεν έχει έρθει σε συμφωνία, διότι ο ίδιος δεν θέλει να χάσει την δυναμική τους ως πρόεδρος και όπως είναι φυσικό θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο. Και δεν τον αδικούμε. Σε μία εποχή που η Ελλάδα κλονίζεται σε όλους της τους τομείς, σε Ελληνικές επιχειρήσεις, τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι Έλληνες και μόνο εκείνοι…

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …