Τρίτη , 16/04/2024

Άνθισε ξανά ξεραμένο στεφάνι που είχε τοποθετηθεί στον Εσταυρωμένο – Για θαύμα κάνουν λόγο οι Πιστοί στα Τρίκαλα

Συγκίνηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Καρυών στα Τρίκαλα, όταν οι πιστοί διαπίστωσαν ότι στον στολισμό που είχε ξεραθεί βγήκαν ολόφρεσκα μοβ λουλούδια!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι πιστοί που εκκλησιάστηκαν το Σαββατοκύριακο σε ιερό ναό των Τρικάλων, όταν με έκπληξη διαπίστωσαν ότι άνθισε ξανά το στεφάνι που είχε τοποθετηθεί στον Εσταυρωμένο τη Μεγάλη Εβδομάδα!

Το ασυνήθιστο -όσο και όμορφο- φαινόμενο σημειώθηκε στον Ναό του Αγίου Αθανασίου Καρυών και καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας trikalavoice.gr.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, μπορεί το στεφάνι που είχε τοποθετηθεί στον Εσταυρωμένο τη Μεγάλη Πέμπτη να ξεράθηκε, ακολουθώντας τη φυσική φθορά των πραγμάτων και των φυτών, αλλά ένα κομμάτι του παρέμεινε ολοζώντανο! Και όχι μόνο δεν ξεράθηκε, όπως ασφαλώς θα περίμενε κανείς, αλλά άνθισε κιόλας, βγάζοντας ολόφρεσκα μοβ λουλούδια, εντυπωσιάζοντας τους πιστούς.

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό προκάλεσε τον θαυμασμό όσων επισκέφθηκαν προχθές τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου για τη θεία λειτουργία, καθώς η δεύτερη ανθοφορία του ταπεινού φυτού ήρθε περίπου δυόμισι εβδομάδες μετά την ημέρα που το λουλουδένιο στεφάνι τοποθετήθηκε στον Εσταυρωμένο.

Η είδηση πολύ γρήγορα διαδόθηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε αρκετά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους χρήστες να κάνουν λόγο για «θαύμα» και άλλους να υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα το υπερφυσικό στο φαινόμενο αυτό.

Δείτε επίσης

Βαγγέλης Καράλης: «Θα δώσουμε μάχη κατά των νέων Lockdown του Χαρδαλιά» Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, «Μάχη για την Αττική»

Ο Βαγγέλης Καράλης είναι δημοσιογράφος και απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ. Έχει …

Αφήστε μια απάντηση