Δευτέρα , 27/09/2021

Είναι η Άνοιξη η κατάλληλη εποχή για να κάνεις σχέση; Πώς θέλεις να σε βρει το καλοκαίρι, μόνη ή δεσμευμένη;

Πολλοί λένε πως η καλύτερη εποχή να κάνει κάποιος σχέση είναι ο χειμώνας, αφού το κρύο αυξάνει τα ερωτικά χουχουλιάσματα. Τι συμβαίνει όμως τώρα που αφήνουμε τα κρύα πίσω μας και ο καιρός ζεσταίνει φέρνοντας μια όμορφη άνοιξη; χωρίζουμε η επανεξετάζουμε το ενδεχόμενο της άνοιξης ως καλύτερη εποχή για δημιουργία σχέσης; μάλλον το δεύτερο!

Ασχέτως αν είμαστε σε σχέση η όχι , η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό. Λιγοστεύουν τα ρούχα πάνω μας και κυρίως των γυναικών, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει όλο και περισσότερο η τεστοστερόνη των αντρών κάνοντας τους να τις θέλουν περισσότερο. Ανταποκρινόμαστε στη φύση, η άνοιξη μην ξεχνάτε πως είναι η εποχή του ζευγαρώματος για τα ζώα και ως γνωστόν επειδή ο άνθρωπος είναι ένα εξελιγμένο είδος θηλαστικού, προφανώς ανταποκρίνεται και εκείνος στο κάλεσμα της φύσης.

 

Αποκτάμε περισσότερη αυτοπεποίθηση η οποία αποτελεί μεγάλο κίνητρο για νέες σχέσεις. Η μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας , αλλά και του ηλίου είναι επίσης σύμμαχος στο ξεκίνημα κάτι φρέσκου και καινούργιου στον ερωτικό τομέα, αφού δεν θέλεις να απολαμβάνεις μόνη/ος σου την λιακάδα κάνοντας βόλτα στην πόλη ως μπακούρι.

Η ερωτική επιθυμία όλο και μεγαλώνει , αναζητώντας συνέχεια σεξ όχι μόνο στο σπίτι μας αλλά σε σημεία που ευνοούνται αρκετά από τον καυτό ήλιο, όπως κάποιο γρασίδι η μια παραλία. Μετά την άνοιξη έρχεται και το καλοκαιράκι όπου αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου από νωρίς, θα καταλήξεις μόνος/η σου σε κάποιο ξεχασμένο νησί. Η άνοιξη λοιπόν φαίνεται να έχει αρκετά θετικά , προκειμένου να κάνει κάποιος ένα νέο restart στη ζωή του, έχοντας πιο γλυκιά διάθεση, ηλιόλουστες μέρες και ξεγνοιασιά.

Δείτε επίσης

Το Πάμε Τσάρκα σας παρουσιάζει τον παραθεριστικό “παράδεισο” της Αττικής, Παλαιά Φώκαια

Η οδοιπορική – ταξιδιωτική εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον Βαγγέλη Καράλη, είναι η μοναδική τηλεοπτική …