Τετάρτη , 24/04/2024

Τα σεμινάρια μαγειρικής της βραβευμένης Σεφ Ντίνας Νικολάου στο Yolenis που έχουν γίνει must – Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν να φτιάχνουν τις νοστιμότερες συνταγές εύκολα και απλά!

Πραγματοποιεί ένα μεγάλο όνειρο της, εξομολογούμενη στους φίλους των γεύσεων τα γαστρονομικά μυστικά της! Η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής στο Yoleni’s flagship store φέρνοντας μας σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο της κουζίνας. Με έμφαση στην ελληνική μαγειρική, αλλά κυρίως τα τοπικά προϊόντα, οργανώνει «γευστικά ταξίδια» συστήνοντας στην «παρέα» που την ακολουθεί μοναδικά προϊόντα μικρών παραγωγών, κρασιά αλλά και θεματικά αφιερώματα. Μαγειρεύοντας όλη η παρέα μαζί,  γινόμαστε οι «επίσημοι καλεσμένοι» σε ένα αξέχαστο «τραπέζωμα» στο τέλος της κάθε βραδιάς!

H αγαπημένη μας Ντίνα Νικολάου στο Label news: 

Πώς ξεκίνησε η πρωτοβουλία σεμιναρίων μαγειρικής στο Yoleni’s ;

Ήταν η επιθυμία να έχω έναν δικό μου χώρο όπως τον είχα φανταστεί. Μια κουζίνα ζεστή και φιλική που δεν θα σε τρομάζει αλλά θα νιώθεις όμορφα και οικεία. Όταν άνοιξε το Yoleni’s, οι υπεύθυνοι γνωρίζοντας αυτή μου τη επιθυμία με κάλεσαν να έρθω και να την κάνω πράξη! Είναι ένας χώρος που όσοι έρχονται για τα μαθήματα γινόμαστε μια παρέα! Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που έχουν μεράκι την μαγειρική, που είναι εραστές της τέχνης της μαγειρικής. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω ανθρώπους από όλες τις ηλικίες, μικρούς, μεγάλους, άντρες, γυναίκες. Σε κάθε σεμινάριο είναι σαν να στήνουμε μια μεγάλη γιορτή! Ο στόχος είναι σε κάθε σεμινάριο να παρουσιάσουμε έναν Έλληνα παραγωγό ώστε να γνωρίσουμε όλοι μας την μοναδική σε ποιότητα και γεύση γαστρονομία της χώρας μας.

Ποια είναι η εμπειρία σας μέχρι σήμερα από τα πρωτότυπα σεμινάρια που κάνετε;

Χαίρομαι πολύ διότι βλέπω ότι υπάρχει μια ουσιαστική επικοινωνία ανάμεσα στον κόσμο. Όλοι ερχόμαστε πιο κοντά μέσα από την μαγειρική, συζητάμε, περνάμε καλά, μαθαίνουμε με απλά βήματα νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές και το κυριότερο γνωρίζουμε την ιστορία του τόπου μας μέσα από την γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα της χώρα μας!

Τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

Φτιάχνω ένα βιβλίο μαγειρικής στην Γαλλία που το έχει αναλάβει Γαλλικός εκδοτικός οίκος, είναι με ελληνική μαγειρική και προϊόντα αποκλειστικά από την χώρα μας! Το πάλευα πολλά χρόνια να προωθήσουμε κάτι αμιγώς ελληνικό στο εξωτερικό και είναι το πρώτο βιβλίο παγκοσμίως με συνταγές εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένες από ελληνικά προϊόντα!

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση