Σάββατο , 27/04/2024

H Ελληνική Παραλία που είναι στις καλύτερες του κόσμου – Οι 10 top παραλίες για φέτος το καλοκαίρι, ανάμεσά τους και μια ελληνική!

Το καλοκαίρι δεν αργεί κι εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου όπως τις ανέδειξε το Tripadvisor. Κι επειδή από μια γαλάζια λίστα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το άρωμα Ελλάδας φέτος μια δική μας παραλία έχει κατακτήσει επάξια την 9η θέση στον κόσμο. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το γνωστό σε όλους μας Ελαφονήσι. Μια μικρή στενόμακρη χερσόνησο που βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Κρήτης με ροζ αμμουδιά, διάφανα νερά, κέδρους και εξωτική ομορφιά που μπορεί πολύ εύκολα να σου κόψει την ανάσα.

«Η θάλασσα είναι ήρεμη και όμορφη. Τα χρώματα είναι έντονα, τα νερά γαλάζια, η άμμος ροζ. Παράδεισος» γράφει το Tripadvisor για αυτή τη μαγευτική ελληνική παραλία και προκαλεί όσους δεν την έχουν επισκεφθεί να το κάνουν άμεσα αν όχι αυτό το καλοκαίρι σίγουρα ένα από αυτά που ακολουθούν.

Και μπορεί η ελληνική ομορφιά να ξεχωρίζει αλλά αξίζει να κάνετε μια βουτιά στις καλύτερες παραλίες του κόσμου όπως τις ανέδειξαν οι αναγνώστες του Tripadvisor.

      1.Baia do Sancho Βραζιλία

Η διάσημη Μπάια Ντο Σάντσο της Βραζιλίας παραμένει η κορυφαία παραλία του κόσμου, σύμφωνα με την ψηφοφορία των χρηστών της διεθνούς ταξιδιωτικής κοινότητας του tripadvisor. Τα σμαραγδένια της νερά, τα κοράλια και η ηρεμία που προσφέρει είναι ιδανική για όσους ζουν μέσα στο άγχος και το στρες. Μάλιστα, η συγκεκριμένη παραλία προτείνεται για όλο το χρόνο.

  1. Grace Bay (Providenciales, Turks and Caicos)

Η απίστευτη λευκή άμμος της σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα, καθαρά νερά της ,ιδανικά για υποβρύχιο ψάρεμα, σε προκαλούν για χαλαρές βόλτες και ατελείωτες βουτιές.

  1. Eagle Beach ( Palm – Eagle Beach, Aruba)

Η Eagle Beach είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες στην Καραϊβική, με λευκή άμμο και νερά που δύσκολα μπορείς να τα αρνηθείς, ενώ κατά περίεργο τρόπο είναι και η λιγότερο γνωστή στους επισκέπτες του νησιού, κάτι που φυσικά κάνει την εμπειρία ακόμη καλύτερη.

  1. Playa Paraiso (Cayo Largo, Cuba)

Παρόλο που μιλάμε για Ωκεανό, η θάλασσα είναι πολύ ήρεμη σε εκείνο το σημείο και το μόνο που χρειάζεται κανείς όταν βρίσκεται εκεί είναι ένα δροσερό αναψυκτικό και μια σεζ-λονγκ. Όλα τα άλλα τα κάνει η θέα και η θάλασσα από μόνη της

  1. Siesta Beach (Siesta Key, Florida)

Η κατάλευκη χαλαζιακή άμμος σε συνδυασμό με τα καταγάλανα νερά κάνουν την Siesta Beach μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα.

  1. La Concha Beach (San Sebastian – Donostia, Spain)

Η πόλη του Σαν Σεμπαστιαν είναι εκπληκτικής ομορφιάς και η La Concha είναι ότι πιο όμορφο έχει να επιδείξει. Ακόμη και τον χειμώνα μια βόλτα στην άμμο μπορεί να σε ταξιδέψει.

  1. Playa Norte ( Isla Mujeres)

Τρία χρώματα, ένα ταξίδι. Γαλάζιο, λευκό, και το πιο βαθύ κόκκινο την ώρα που ο ήλιος βασιλεύει μπορούν να σε μαγέψουν και να σε στείλουν μακριά από την καθημερινότητα.

  1. Radhanagar Beach ( Havelock Island, Andaman and Nicobar Islands)

Ιδανική για κολύμπι και χαλαρές βόλτες στην άμμο. Η Radhanagar είναι ένας επίγειος παράδεισος και αξίζει να την επισκεφθείς έστω και μια φορά.

  1. Elafonissi Beach (Elafonissi, Greece)

Ξέρω πως το καλοκαίρι θα είσαι εκεί.

  1. Galapagos Beach at Tortuga Bay ( Puerto Ayora, Ecuador)

Λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης είναι ασφαλής για κολύμπι παρέα με σπάνια ψάρια και δελφίνια στα καταγάλανα νερά της.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …

Αφήστε μια απάντηση